Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Miejsca w garażu

KsTajpan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mam pomysł na napisanie petycji do EA Games.

Petycja będzie zawierała prośbe żeby miejsca w garażu były dostępne do kupienia za zwykłe Boosty.

Moim zdaniem cena 2-3 mln będzie dobra za 1 miejsce w garazu.

Napiszcie co o tym sądzicie juz mam 20-30 podpisów jak spodoba się wam ten pomysł wrzuce na FaceBook'a zeby zbieraz podpisy.

Opublikowano

Dobry pomysł ale nie sądzę żeby EA jakoś tą petycją za bardzo się przejeło. W sumie te 10 miejsc (chyba) to żenada i nowe miejsce to 3,69 zł ale oni z tego czerpią duże zyski.

Opublikowano

Można próbować, ale szansa na powodzenie jest równa zeru.

EA jest nastawione na zysk i mało prawdopodobne by poszło na taki układ.

Po zatym uważam, że ok. 3,5 złotego za miejsce na samochód nie jest jakąś mega dużą kwotą, jak ktoś ma telefon komórkowy to nawet tego nie zauważy jak sobie doładuje te 500 SB.

Opublikowano

Zawsze jakieś wynagrodzenie dla graczy którzy nie korzystali z buga, a przez chęć bycia uczciwym teraz są zobowiązani do wydania dużo większej kwoty na grę niż oszuści. Jestem za.

Opublikowano

Po ostatnim bugu jaki zafundowało nam EA odblokowałem sobie 200 miejsc w garazu, dodatkowo Koenigsegga CCX Achievement Edition odebrałem

Opublikowano

Pare dni temu był bug że w prezentach miałeś 2 Porsche Cayman S i Dodga Chargera i mogłeś odebrać ile razy chciałeś przez co po odebraniu np 10 samochodów i sprzedaniu ich miałeś 10 miejsc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...