Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niema artyleri ?

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzis zagrałem 20 bitew czołgiem z 9 tieru i tylko w 2 bitwach były arty co sie stało nikt nie chce artami grac? czy co, az tak kiepsko jest z tymi artami?

Opublikowano

Arta została tak znerfiona ze nikt na nią uwagi w bitwie nie zwraca po prostu jedziesz i masz wyjebane na arte ; ) Dzieki temy patchu gra nabrała dynamiki . Teraz jak ktoś widzi arte to sie z niej śmieje i mówi Tylko 1-2 arty ? ^ ^ Podobaaaaaaaaaaaaaaaa Mi się ten patch ; D

Opublikowano

Arta została tak znerfiona ze nikt na nią uwagi w bitwie nie zwraca po prostu jedziesz i masz wyjebane na arte ; ) Dzieki temy patchu gra nabrała dynamiki . Teraz jak ktoś widzi arte to sie z niej śmieje i mówi Tylko 1-2 arty ? ^ ^ Podobaaaaaaaaaaaaaaaa Mi się ten patch ; D

Bo pomidorki jak ty nie potrafiły się schować lub ruszyć.

@topic

Artylerią już mało kto chce grać, ale ja jako pseudoweteran arty (mam jedną VII artę, jedną VI i prawie kolejną VII. Na dodatek jeszcze jedna V :P) nie porzucę art ;P

Ale ostatecznie nie zostały znerfione "AŻ TAK BARDZO"

shoob.png

Opublikowano

Olek Olek Olek masz coś do mnie ? Kto nie potrafił ten nie potrafił ; ) A co do arty to została i to bardzo Mocno znerfiona

Opublikowano

Olek Olek Olek masz coś do mnie ? Kto nie potrafił ten nie potrafił ; ) A co do arty to została i to bardzo Mocno znerfiona

NERF?!?!?!?

Po tym patchu mój gwE100 jest jeszcze bardziej groźniejszy dla takich jak ty;)

Dlaczego tak mało art?

Bo wszystkie pomidory przestały nią grać zostali tylko weterani.

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

Owszem, arta została znerfiona, ale nie jest to powód do płaczu. Szczerze ? Oprócz realodu i skupiania to nie zauważyłem, żeby strzelała kamieniami. Jest taka jaka była. Powiem nawet więcej, częściej zdejmuje na strzała i lepiej wchodzi. Celność daje do myślenia na papierze, jednak w praktyce, jeżeli ktoś już wygrał się na arcie, nie jest tak źle. Gra się jednak przyjemniej zwykłymi czołgami, bo nie masz gradu co bitwę.

Opublikowano

Dobra może dostały nerfa ale jakoś ja się już przyzwyczaiłem i 90% pocisków leci w cel tylko mi się coś wydaje że penetracje maja niższą jak wczesniej :D Poprostu trzeba ogarniać :D

Opublikowano

ja artami nie gram i nic do nich nie mam ale widze ze co dziennie coraz mniej ludzi gra artyleria czy oni specjalnie tak znerfili te pojazdy zeby ich było mniej albo im poprostu nie poszło po ich mysli

Opublikowano

Ave!

Mam rozegranych 14k bitew z czego 99% na artach. po ostatnim patchu stwierdzam, że arty generalnie dostały bufa. Poswięciłem każdą wolną chwilę na rozgrywwki na serwerze testowym. Moje spostrzeżenia:

1. Za wielki plus uważm poprwę celności. To od tego patcha na T92 zacząłem wozić 3 szt. AP ammo- widok mausa schodzącego na hita: bezcenny...

2. Wydłużenie czasu celowania i ładowania i owszem odczuwalne- rozwiązaniem tego problemu jest rezygnacja ze strzelania do celów z prawdopodobieństwem trafienia poniżej 80%.

3. Na zmianach najbardziej zyskał Ob. 261- tu dmg w porównaniu z poprzednimi rozgrywkami na ser. testowym wzrosło mi o ponad 1k na bitwę.

4. Na drugim miejscu równorzędnie znalazły się GW i Bat Chat.

5. Bez zmian dla T92.

6. Za minus uważam likwidację tracerów z wszystkich pojazdów oprócz art- często z tego korzystałem- teraz nie ma takiej możliwości.

Podsumowując patch dla arty bardzo udany. Po pierwsze ze względu na buffa do celności, po wtóre zmniejszenie liczby art na randomach również uważam za plus (tylko ten kto grał na kopalni artą gdzie jest ich po 5 szt. na stronę- wie o czym mówię).

pozdrawiam

amdg

Opublikowano

Mój nick w WOT to:

amdg

Oryginalne :P

Ave!

Mam rozegranych 14k bitew z czego 99% na artach. po ostatnim patchu stwierdzam, że arty generalnie dostały bufa. Poswięciłem każdą wolną chwilę na rozgrywwki na serwerze testowym. Moje spostrzeżenia:

1. Za wielki plus uważm poprwę celności. To od tego patcha na T92 zacząłem wozić 3 szt. AP ammo- widok mausa schodzącego na hita: bezcenny...

2. Wydłużenie czasu celowania i ładowania i owszem odczuwalne- rozwiązaniem tego problemu jest rezygnacja ze strzelania do celów z prawdopodobieństwem trafienia poniżej 80%.

3. Na zmianach najbardziej zyskał Ob. 261- tu dmg w porównaniu z poprzednimi rozgrywkami na ser. testowym wzrosło mi o ponad 1k na bitwę.

4. Na drugim miejscu równorzędnie znalazły się GW i Bat Chat.

5. Bez zmian dla T92.

6. Za minus uważam likwidację tracerów z wszystkich pojazdów oprócz art- często z tego korzystałem- teraz nie ma takiej możliwości.

Podsumowując patch dla arty bardzo udany. Po pierwsze ze względu na buffa do celności, po wtóre zmniejszenie liczby art na randomach również uważam za plus (tylko ten kto grał na kopalni artą gdzie jest ich po 5 szt. na stronę- wie o czym mówię).

pozdrawiam

amdg

Co to były tracery, bo nie ogarniam?

A co do reszty, masz rację, lecz przeładowanie denerwuje, i czuć ból chybienia.

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...