Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mounty, drop, craft i inne ... dzikie węże xD

Baru129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

questy 11 lvl kon , dalej nie wiem

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Normalny Mount do zdobycia to tylko koń na 11 Lv ,a tak to można np dostać inne mounty za Achievementy ( osiągnięcia ) ,ale to tylko na 60 Lv.

No i jest jeszcze brązowy Lew ,którego dostajemy za kupienie ''Tera Club'' inaczej konta Premium.

Opublikowano

Normalny Mount do zdobycia to tylko koń na 11 Lv ,a tak to można np dostać inne mounty za Achievementy ( osiągnięcia ) ,ale to tylko na 60 Lv.

No i jest jeszcze brązowy Lew ,którego dostajemy za kupienie ''Tera Club'' inaczej konta Premium.

Dzięki, czyli nie ma opcji innej niż kupienie za realne pieniądze.. no chyba że dobije się lvl cap

Opublikowano

Możesz również mieć innego konia, gdy jesteś w gildii, która ma... Co ma...? Nie pamiętam, ale wiem, że były konie okryte czymś {czerwono-biała 'peleryna'}. Musisz się dopytać tam graczy, bo w Tere nie grałam z 2 tyg. + :p

Opublikowano

Możesz również mieć innego konia, gdy jesteś w gildii, która ma... Co ma...? Nie pamiętam, ale wiem, że były konie okryte czymś {czerwono-biała 'peleryna'}. Musisz się dopytać tam graczy, bo w Tere nie grałam z 2 tyg. + :P

Takie konie otrzymują osoby,które są w Gildii posiadającą terytorium na jakieś mapie.

Opublikowano

Możesz również mieć innego konia, gdy jesteś w gildii, która ma... Co ma...? Nie pamiętam, ale wiem, że były konie okryte czymś {czerwono-biała 'peleryna'}. Musisz się dopytać tam graczy, bo w Tere nie grałam z 2 tyg. + :P

Tego mounta dostają członkowie gildii, której lider jest vanarchą ;)

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...