Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PSP czy się opłaca?

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam uzbieraną pewną kwotę pieniędzy i tak się zastanawiałem nad kupnem PSP. Mam do wyboru albo wydać max 300-700 zł na konsole albo zostawić to i uzbierać na nowego PC. Częste mi się zdarza być w drodze. Jeśli bardziej opyla się kupić PSP to jakie? Co ogólnie by było bardziej opłacalne. Możecie też podać kilka tytułów do kupna/pirata( lubię serię AC, Bf też fajny) Czy też lepszą inwestycją będzie PS VITA np. z taką ofertą

http://www.euro.com.pl/konsole-playstation-vita/sony-playstation-vita-karta-4gb-assassin-s-creed-iii-liberation.bhtml lub tym drugim zestawem ?

b6b78815.png

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić konsolę, To polecam PSVitę ;) Sam mam, Coraz więcej fajnych gier wychodzi. Nie mniej jednak sądze że lepiej jest uzbierać na nowego PC'a, Konsola jest tylko do gier. A komputer już nie ;) Jest też więcej ciekawszych gier.

Opublikowano

Tak podstawowa werjsa Vity ma WiFI. Wersja Vita 3G posiada dodatkowo moduł 3G (i WiFi) który potrzebuje karty (i dodatkowego abonamentu) umożliwia korzystanie z internetu poza domem, jak dla mnie jest zbędne. Wi Fi w 100% wystarcza a jak chcesz internetu na jakimś pustkowiu to szukasz punktu dostepu poprzez WiFI lub jak masz smartfona to robisz hot spota i podłączasz do tego konsolę (no i WiFi jest tańsze)

Opublikowano

A ja bym ci radził pc albo konsole stacjonarna . Konsole przenośne nie majątakiej grafiki i takich gier jak konsole stacjonarne i pc . Po za tym niedlugo wychodzi ps4 i xbox one . :)

Opublikowano

Pamiętaj że autora tematu ogranicza pewna gotówka :) Fakt też polecam bardziej PC lub konsolę stacjonarną ale 700 - 800 zł to trochę za mało nie? :P Za tą forsę to tylko PS Vita (dobra grafika, nowe gry) lub PSP (gorsza grafika, duzo gier, można jechać na piratach, konsola już straciła wsparcie od producenta)

Opublikowano

PSP jest przestarzałe! Nie polecam grafika podobna do FIFY 04...

Osobiście polecam tez PSV

Opublikowano

A więc ja ci powiem tak , mam xboxa 360 i oczywiście kompa na ps3 zbieram i tera sprawa z ps3 jeżeli chcesz ją kupić musisz się liczyć z tym że gier na nią nie da się tak o na płyte zgrać trzeba je kupywać a fajne gry to drogie gry :) to po 1. Po 2 jak już chcesz kupić ps3 to nie Super Slim tylko Slim a dla czego nie Super Slim przecież jest lepsza ? i tu się będziesz mylił w związku z tym że Super Slim jest wychudzona o pewne elementy to możesz spodziewać się także awarii lub całkowitego zniszczenia , zepsucia nie wiem jak się wyrazić xD Oczywiście inne konsole też są miłe do gry jednak na ps3 wychodzą lepsze gry tak jak np nowa premiera The Last of Us piękna gra no a niestety na innych konsolach czy na komputerze w nią nie pograsz. Więc zastanów się dobrze co chcesz kupić. Wrócę na koniec do kwestii gier lepiej zapłacić te 100-200zł niż pobrać pirata i mieć za to odpowiedzialności karne :3

Tak wiem to temat o PSP nie Ps3 ale daje tu do myślenia że za taką cenę też da się kupić fajne konsole.

Opublikowano

Tak wiem to temat o PSP nie Ps3 ale daje tu do myślenia że za taką cenę też da się kupić fajne konsole.

Ale PS3 to koszt 1000-1200zł minimum ;) (mówię tu o zestawie z dystkiem 500gb, 2 padami i grami w zestawie bo superslima z padem i 12gb nie opłaca się za 600zł kupować)

Opublikowano

Ale PS3 to koszt 1000-1200zł minimum ;) (mówię tu o zestawie z dystkiem 500gb, 2 padami i grami w zestawie bo superslima z padem i 12gb nie opłaca się za 600zł kupować)

no i o tym właśnie mówie że nie kupywać SS tylko samo S lub uzbierać więcej miniejszym 1700 zł i kupić Ps4 :)

Opublikowano

PS4 to koszt chyba 1500zł, niemniej jednak wszystko zależy od autora tematu czy mu potrzebna konsola stacjonarna czy nie (sam napisał że jest często poza domem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...