Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] lagi w menu

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem taki że gdy włączam bfa to w menu mam takie lagi że kurwica bierze sory za słowa,i mam pytanie jak można się ich pozbyć? mój komputer ma 1GB RAM 3,2GhZ 512MB grafiki.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Przeczyść system, wyłącz zbędne programy. Jak nie pomoże to pewnie nic nie poradzisz, ja mam tak samo.

@UP

Ahhh, kilka sekund :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Lagi w menu sa spowodowane duzą ilością danych które komputer musi przetworzyć w tym momencie. Ja na kompie z 8g bramu i prockiem 4 rdzeniowym 3.4 GHza mam nawet tam 2 sekundowe lagi.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Taka wskazówka, jeśli szukacie serwerów i odhaczacie je w liście, to pierw odhaczcie tryb gry szturm i gorączka, potem wybieracie te mapki, kt wam pasują i jak jest to np Oman, to klikacie tryb gry szturm i 0 lagów w menu :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Posrana gra, tyle moge powiedzieć. zamiast dobrze działającego menu i samej gry, z którą są cały czas są problemy lepiej stworzyć coś co ładnie wygląda.

Opublikowano

Jak piszesz ze posrana gra to co spamujesz? Nie pomagasz Jemu, to co surasmen doradzil jest ok, bo robie to samo (z przyzwyczajenia) i nie mam lagów ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...