Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SAMP

Homik102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem . Ostatnio miałem SUPER serwer SAMP no i sie wyłączył komputer . Problem jest taki żę mój net jest wolny a ten serwer miał SUPER hosta i pytanie jest następujące : "JAK MOGE ODNALEŚĆ TEN SERWER , I CZY JEST MOŻLIWOŚĆ JAKIEJŚ HISTORII CZY COS " BŁAGAM POMOCY

Opublikowano

Jeżeli nie dodałeś go do Favorites, to albo poszukaj go po nazwie albo jeżeli nie wchodziłeś potem w żaden inny serwer to... wejdź w moje dokumenty >GTA San Andreas User Files>SAMP>chatlog :) W chatlog'u na początku powinieneś mieć coś w stylu napisu "Connecting to ###", w miejscu płotków(###) powinno być ip serwer'a ;)

Opublikowano

Jeżeli nie dodałeś go do Favorites, to albo poszukaj go po nazwie albo jeżeli nie wchodziłeś potem w żaden inny serwer to... wejdź w moje dokumenty >GTA San Andreas User Files>SAMP>chatlog :) W chatlog'u na początku powinieneś mieć coś w stylu napisu "Connecting to ###", w miejscu płotków(###) powinno być ip serwer'a ;)

ale mi sie komp wyłączył a to mi pokazuje chyba od czasu włączenia kompa ...

Opublikowano

ale mi sie komp wyłączył a to mi pokazuje chyba od czasu włączenia kompa ...

Nie prawda :) MI pokazuje się nawet z wczoraj - a oczywiście wyłączałem PC xD

Opublikowano

a mi co każde wyłączenie sie resetuje ..... LOL :(

To nie wiem :unsure: To może zależy o systemu, bo u mnie na Windows 7 Ultimate się tak nie robi :)

Tak jak napisałem wyżej spróbuj poszukać po nazwie, albo poczekaj na odpowiedz kogoś innego B)

Ps.Jeżeli dany serwer ci się spodoba to dodaj go do Favorites albo zapisz adres IP/nazwę na kartce - i nie będziesz miał takich problemów xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...