Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Thresh - Off-Tank i ADC

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio widzę dużo threshy grajacy jako adc i off tanki i w 90% wygrywają linie. Sam przegralem linię z threshem który bił mi po 500 z pasywki z E oczywiscie budowal się pod off tanka. a adc juz nie wspomne 1000+ dmg z E i gg. Co o tym sądzicie ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Witam ostatnio widzę dużo threshy grajacy jako adc i off tanki i w 90% wygrywają linie. Sam przegralem linię z threshem który bił mi po 500 z pasywki z E oczywiscie budowal się pod off tanka. a adc juz nie wspomne 1000+ dmg z E i gg. Co o tym sądzicie ?

Tylko support. Może top.

Najlepsze late ze wszystkich supportów.

Ad słaby bo nie ma escape.

Bardzo dobry do wspomagania.

Mały suntain.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Tresh to uniwersalny pick, duże dmg, cc, duży armor powoduje że można nim iść na junglę, topa, mida, adc, supporta.

Na jungle nie ponieważ ma tylko jeden słaby aoe do tego przesuwa potwory w campach.

Grab + ulti i podrzucenie na gank wystarczy, przesuwa potwory w campach? To nie przeszkadza bo jest ranged.
Opublikowano

Tresh to uniwersalny pick, duże dmg, cc, duży armor powoduje że można nim iść na junglę, topa, mida, adc, supporta.

Na jungle nie ponieważ ma tylko jeden słaby aoe do tego przesuwa potwory w campach.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

do tego średnio użyteczna byla by jego passywka

ale pod ap i ad jest całkiem ok ;)

Hejo

Opublikowano

Tresh to dobra postać raczej do supportowania niekiedy adc (robi wcale dobry dmg), ale jak już ktoś wspomniał nie ma escape mechanizmu dzięki czemu łatwo nas złapać.

Nie wiem czy was to obchodzi, ale ja widziałem Tresha jako adc i Blitzcranka jako supp i powiem wam, że miazga kosili ich na bocie jak chcieli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...