Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić żeby znajomi mogli grać na moim serwerze hamachi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam taki problem, szukałem rozwiązania na forum ale jakoś nie znalazłem takiego dobrego.

Mianowicie : robiłem serwer na plikach by_takiniesmialy i kiedy konfigurowałem klienta w plikach root itp. zmieniałem ip na moje z końcówką 100 wszędzie gdzie trzeba, w serverimfo.py w kliencie też mam końcówkę 100 z hamachi.

i nie wiem teraz co zrobić żeby moi znajomi mogli grać ze mną na serwerze, są już w sieci hamachi ale co teraz ?

Czy mógłby mi ktoś pomóc ? wytłumaczyć dokładnie co zrobić, bo robienie spol nie wchodzi w grę, próbowałem.

w portmapie jak ustawić ip czy z końcówką 100 czy normalną, porty mam 1102 do logowania chyba.

jak dokładnie zrobić launchera do mojego serwera zeby po wysłaniu koledze a on gdy to wypakuje do klienta swojego połączył się z moim serwerem ?

'

Prosze o pomoc, bo jestem zielony.

6h6jc3f0k7ww.jpg

Opublikowano

porty odblokuj. Zobacz na yt MrPiotrek122, on ma tam wszytskie info na temat serwera hamachi

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

porty odblokuj. Zobacz na yt MrPiotrek122, on ma tam wszytskie info na temat serwera hamachi

Robiłem tak jak mówi, dalej nic...

6h6jc3f0k7ww.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...