Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mam pytanie nie wiem jak zazwac topic....

mqweryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mu ma bardzo małe wymagania :

System Minimal Requirements Recommended

CPU Pentium II - 300 mhz Pentium III - 500 mhz or above

RAM 32MB or above 64MB or above

OS Win9x Win2000/XP

Video Card 8MB 16MB with DirectX support

a problem leży tu że komputer mam z prockeim 2 rdzeniowym 4 gb ram i radeon x 1800gt i problem lezy tu, że skoro mu ma tak małe wymagania to dlaczego zurzywa mi cały procesor zawsze przy main exe pisze 99% nawet cieżko włączyć winampa co dopiero o photoshopie;/ czy macie jakis pomysł albo jakis program co troche pochamuje tą bardzo"rozbudowana graficznie gre" jaka jest mu^^^

Opublikowano
Mu ma bardzo małe wymagania :

System Minimal Requirements Recommended

CPU Pentium II - 300 mhz Pentium III - 500 mhz or above

RAM 32MB or above 64MB or above

OS Win9x Win2000/XP

Video Card 8MB 16MB with DirectX support

a problem leży tu że komputer mam z prockeim 2 rdzeniowym 4 gb ram i radeon x 1800gt i problem lezy tu, że skoro mu ma tak małe wymagania to dlaczego zurzywa mi cały procesor zawsze przy main exe pisze 99% nawet cieżko włączyć winampa co dopiero o photoshopie;/ czy macie jakis pomysł albo jakis program co troche pochamuje tą bardzo"rozbudowana graficznie gre" jaka jest mu^^^

Spróbuj w menadzerze zadań zmniejszyć priorytet procesora dla procesu main.exe.

Opublikowano

klikam prawym prorutem wywala mi komunikat ze moze to przyniesc niepożądane skutki klikam ok a potem wywala ze odmowa dostępu;/

teraz próbowałem proces explorer tez sie nie da pisze ze sie nie da

Opublikowano

wiem ze chodzic powinno i chodzi ale mi o to chodzi ze jak zminimalizuje Mu to cięzko winampa włączyc:( a ja lubie grafike w photoshopie a skoro w Mu za mnie gra Cm to ja bym cos zrobił sobie w photoshopie.

Opublikowano

ja mam 2gb ram procka E8400 gf8800gt zalman (plyta sie jebie) i mu smiga bez problemu wykorzystuje z 48% i gg wlaczone winamp i www;)

photoshop cs3 tez sie otwiera

Opublikowano

a ja mam taki komp jak napisałem wyżej i MU BIERZE MI 99% zurzycie procka i jakies 350 ramu to sie w głowie nie mieści bo przy cabalu mogłem photoshopa włączyc a teraz z 10 minut się włącza, a strony muli tak ze mpcforum otwiera sie sie ze 2 minuty;/