Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jest jakiś sandbox?

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak , i jak klikam uruchom w piaskownicy i wybieram nfs world to nadal pisze ze nie moge otworzyc gdy gra jest uruchomiona.

Jezeli to ma jakies znaczenie to jestem juz na jednym koncie w kryjowce jak pisze tam ''Do Gry''

odpalasz Nfs world ale NIE WCHODZ DO GRY zostawiasz w oknie logowania.

Następnie odpalasz przez sandboxa

Masz dwa okna do logowania logujesz się i wchodzisz do gry ( uruchomią się dwa nfsy )

Opublikowano

Nie wiem co jest grane, ciagle dostaję komunikat "Another instance of need for speed world is running" albo ten drugi ze nie można uruchomić patchera jak już program działa.

Macie jakiś inne pomysły ?

Opublikowano

Nie wiem co jest grane, ciagle dostaję komunikat "Another instance of need for speed world is running" albo ten drugi ze nie można uruchomić patchera jak już program działa.

Macie jakiś inne pomysły ?

Pierwszy normalnie, drugi sandboxie, potem uruchamiasz trainer od gmz, trzeci przez darklaunher.

Opublikowano

A ja mam taki problem iż odpalam już te dwa nfs i później multibot w nfs i drugi do nfs w sandboxie, w bocie korzystam z opcji GROUP i ten w sandboxie nie chce działać wywala że nie znaleziono nfsw.exe czy coś takiego, wcześniej mi taka kombinacja działała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...