Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odnośnie fryzury na lato

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim. Nadchodzą wakacje, postanowiłem obciąć trochę moje włosy z racji tego, że przez dwa miesiące i tak coś mi tam odrośnie ^^

Mam teraz dłuższe włosy z za długą grzywką. Nie mam pojęcia, jak będę wyglądał w krótszych włosach, ale chyba zaryzykuję. Chciałem sobie zrobić mniej więcej taką fryzurę: http://userserve-ak.last.fm/serve/_/84317233/Liam+Payne+Liam.png

Jaką mniej więcej długość muszą mieć włosy? I czy żeby tak czesać je do góry, wystarczy użyć trochę wody? A może potrzebny będzie żel lub jakaś pianka do włosów? Czy gdy np. mocno wieje, to może mi łatwo rozwiać taką fryzurę i będę musiał jeszcze raz układać? Za pomoc oczywiście lajki :P

37496916.png

Opublikowano

Ścinasz się na irokeza. Po bokach krótsze (nie zabardzo ) i zostawiasz dużo włosów na górze, do stylizacji wystarczy zwykła pianka :)

skpUo.png

Opublikowano

A myślałeś nad ścięciem w ogóle ? wiesz na tak bardzo krótko żebyś miał spokój i nie będzie leciał z ciebie tak szybko pot ?.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

A myślałeś nad ścięciem w ogóle ? wiesz na tak bardzo krótko żebyś miał spokój i nie będzie leciał z ciebie tak szybko pot ?.

Pot?

Teraz dojebałeś..

Co ma długość włosa do potu, ja mam długie włosy, około 6-7cm i mi się w ogóle nie pocą..

Opublikowano

Masz to samo co ja, ja przez 2 lata chodziłem z długimi włosami, na początku maja było troszeczkę ciepło i tak postanowiłem, że się obetnę.

Wiesz co ci powiem, że nie patrz na to jak będziesz wyglądał, patrz abyś dobrze się czuł w tym i zeby było wygodnie.

Ja tam pierdole, żeby się męczyć z długimi przez całe lato i tylko się pocić.

Popatrz też na to, że nie będziesz musiał tak suszyć włosów :D No ale jeśli chcesz takie jak na tej fotce, to nie rób takiej. Po bokach zetnij, górę zostaw troszeczkę dłuższą, że na lakierek będzie pięknie, aż pała mięknie.

UP

co ty pierdolisz, ja miałem długie i się pociłem ostro do tego włosy od razu były mokre i niefajnie to wyglądało.

Opublikowano

Pot?

Teraz dojebałeś..

Co ma długość włosa do potu, ja mam długie włosy, około 6-7cm i mi się w ogóle nie pocą..

Czekaj no, to włosy się pocą :D ? Chyba ciało nasze wydziela łuj zwany potem. Jak masz dłuższe włosy to Ci sie szybciej natłuszczają. Ja mam krótkie tzw. Irokeza i polecam :D. Bierz na Irokeza i nie przejmuj sie gadaniem innych. Chyba tobie ma być w nich wygodnie anie komuś ?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

nie bądz gejem, jebnij się na 5mm to nawet nie musisz się czesać. Ale jak chcesz elegancją zajebać to na military hair.

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Ja miałem no z 4 lata długie włosy, powiem tak, rok temu się ściąłem i jestem szczęśliwy, nie jest to fryzura na jeża, ale takie no troszkę troszkę :), teraz, szczególnie że jest lato włosy krótkie są zaje***** Taki fryz może być ale jak dla mnie i tak włosy za długie :x

mhraed.png

Opublikowano

Starzy! Też miałem długie włosy kiedyś, miały z 8 cm ale ściąłem tą puszcze i teraz reguralnie odpiwedzam fryzjera co 3 miesiace zeby mnie ładnie ostrzygł bo krótkie włosy to zbawienie ! Uczucie extra. Fajnie się śpi, fajnie biega, i wgl są zajebiste :)

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...