Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Szybki RESP

dugi007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś buga na szybki resp? bo umnie w clanie pisza ze to jet jakis bug , ale ja jestem pewein ze maja poprostu haki,,, niechca mi powiedziec jak dokladnie dziala ale ktos palnął ze trzeba napierdalac enter .....normlanie na explosivie odlicza od 10 ... a oni odrazu od 1 sekundy . jak ktos wie o co chodzi to dzieki.

Opublikowano

Mi się to rzadko zdarza i jest to losowe. Ale to zależy tez od kompa.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

tak jak myślałem... ale umnie wekszość clanu jedzie na hakach...a nikt nie chce gadac ajak cos powiem to odrazu mnie wyzywaja ze niemaja ,normlanie by sie tak nie oburzali ,tylko dziwi mnie jedno jak top robią ze nie dostaja bana , niby starczy 3 crashe i i ma sie bana od hack shield... dotego dochodza tickety ,mi np szkoda by było ryzykowac na koncie z powyzej 40 lvl i premium..

Mi się to rzadko zdarza i jest to losowe. Ale to zależy tez od kompa.

a wytłumaczysz dokładnie na czym to polega? i czy jest to mozliwe by zakazdym razem wychodziło?

Opublikowano

tak jak myślałem... ale umnie wekszość clanu jedzie na hakach...a nikt nie chce gadac ajak cos powiem to odrazu mnie wyzywaja ze niemaja ,normlanie by sie tak nie oburzali ,tylko dziwi mnie jedno jak top robią ze nie dostaja bana , niby starczy 3 crashe i i ma sie bana od hack shield... dotego dochodza tickety ,mi np szkoda by było ryzykowac na koncie z powyzej 40 lvl i premium..

Oni to robią na własną odpowiedzialność, ale czasami może się zdarzyć szybki respawn, ale nie co chwilę.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Up

Z fast respem chodzi o resp na samym początku mapy. Np Ty jesteś pod bazą wroga (dzięki fast respowi), a on się dopiero respi. To jest trochę inna bajka niż spawn na DM

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jeśli macie bardzo dobrego kompa jak i internet to możecie liczyć na coś takiego. Ja też tak mam czasami, że po prostu mapa szybciej się ładuje i klikasz enter.

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

Jeśli macie bardzo dobrego kompa jak i internet to możecie liczyć na coś takiego. Ja też tak mam czasami, że po prostu mapa szybciej się ładuje i klikasz enter.

Nie zawsze, ale OVC jak mówił weeedex może być też niebezpieczne dla naszego sprzętu, zaczyna się on przegrzewać szybko i może coś się zepsuć, także nie polecam aby mieć tylko fast respawn.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

i3 2.1ghz x2 w laptopie plus net 32mb i zoptymalizowany system win7 i fast resp wchodzi na roomach 4vs4 dosyc często na ffa non stop fast respy ;) a tego mojego procka nie da sie podkrecic ^^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

ja mam 120mb/s 4x2,6 procek 8gb ram win 7 64 bit i jakoś fest respu niemam

Bo to jakichś bullshit - nawet jeśli tak masz to nie będzie fast respawnu.

Myślę, że to zależy od bugów i hacków, i eot.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

ja mam 120mb/s 4x2,6 procek 8gb ram win 7 64 bit i jakoś fest respu niemam

120 MB/s net bezprzewodowy i pingi wyższe niż ja przy 6 MB na światłowodzie? ^^ Ale pomijając. To nie musi być zawsze bo nie zawsze mapa Ci się tak szybko załaduje. Najczęściej to jest hack. Powiedziałem ze spotykałem ludzi z podkręconym kompem do tego stopnia ze mieli fast resp bo hackow raczej nie mieli, patrząc na ich grę. OVC to rzadszy przypadek niż hacki i w większości przypadków raczej na to bym stawiał. A na pewno jest to hack gdy wy macie do respawnu np 6 sekund a w tym czasie ktoś się pojawia. Wtedy nie ma mowy o ovc.

A ktoś pisał ze ma na ffa tak. Bo na ffa przy pierwszym respie gdy klikniesz od razu enter to nie czekasz tylko się respisz.

Opublikowano

ja mam kompa i7 4x 3.9 z TB dysk 7200 rpm i to właśnie po zmianie dysku z 5400 na 7200 mam możliwość fast respu.zawsze respie się 10 sec przed innymi. trzeba zainwestować w kompa żeby robić takie coś

Opublikowano

i3 2.1ghz x2 w laptopie plus net 32mb i zoptymalizowany system win7 i fast resp wchodzi na roomach 4vs4 dosyc często na ffa non stop fast respy ;) a tego mojego procka nie da sie podkrecic ^^

ja tam i3 w serii mam 3.1 ghz x 2 i moge krecic dalej ;) a co do przegrzewającego sie procka... mój procesor nigdy nie widziaj temperatury wiekszej niz 39 stopni

Opublikowano

ja tam i3 w serii mam 3.1 ghz x 2 i moge krecic dalej ;) a co do przegrzewającego sie procka... mój procesor nigdy nie widziaj temperatury wiekszej niz 39 stopni

a jakim programem krecisz? wiem ze ja moge tylko polaczyc mnozniki w procesorze od lapka i podobno to by cos dalo ale wole sie nie bawic w to...

#down nie chce ryzykowac bo jesli sie nie ma turbo bosta w i3 to nie podkreci sie procka w laptopie co chodzi o i3 wiec chcialbym sie dowiedziec;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

za ovc są bany :p

Ja mam co runde fast respy i to bez hacków, ovc.

Wystarczy mieć dobrego proca i5, i7 np.

Do tego dobrze zoptymalizowany system. I fast, za fastem :)

Więc nie koniecznie mają hacki.

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

za ovc są bany :P

Ja mam co runde fast respy i to bez hacków, ovc.

Wystarczy mieć dobrego proca i5, i7 np.

Do tego dobrze zoptymalizowany system. I fast, za fastem :)

Więc nie koniecznie mają hacki.

Co do banów, niby za overclocking są bany bo się szybciej biega, szybciej strzela, fast respy itd..

Ale jak mówisz, z twojego przypadku jak wykryć ovc skoro masz po prostu porządny sprzęt ;-)

Bany za ovc lecą niezmiernie rzadko.

Dodatkowo można wykonać ovc kary graficznej :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...