Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mistrzostwo

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram w lol'a już jakiś czas gram sobie gram z przerwami po 2 miesiącach 2 dni temu wróciłem. Wszystko pięknie mój poziom osłabł ale to przez to, że miałem przerwę. Nigdy nie byłem jakimś super dobrym graczem (siedziałem na Silverze). Jestem tu aby prosić kogoś kto cholernie dobrze gra aby mnie w końcu nauczył grać w tą pier**loną grę bo wyrywam sobie włosy z głowy... Nie narzekam na drużyny ale narzekam na swój poziom więc błagam niech ktoś się nade mną zlituję i poświęci 2 godzinki dziennie na nauczenie mnie grać w tą kurewsko łatwą gre. (Nie piszcie nawet jeżeli jesteście w brązie/srebrze kieruję to do graczy z wysokim elo)

Opublikowano

Polecam kupić championa KATARINA

następnie ściągnij program BOT OF LEGENDS

zainstaluj skrypty na katarinę i auto last hity.

ciesz się diamondem

Opublikowano

Nie chce robić czegoś takiego nie satysfakcjonuję mnie używanie Bol'a to nie są nasze umiejętności tylko możliwości jakiegoś głupiego skryptu. Ja chce sam grać, sam wygrywać i sam się cieszyć z ligi którą udało mi się wbić (ewentualnie z kolegą). Riot jak będzie chciał to wypieprzy Bol'a i nic wam już nie zostanie.

Opublikowano

Podaj lolkinga albo nagraj jakiś przykładowy meczyk i go tu wstaw to ci powiem szczegółowo nad czym popracować.

Aktualnie nie widzę twojej gry więc standardowo mogę ci doradzić ewentualną poprawę farmy (nie wiem jak farmisz), zakup kilku OP pickow i wymainowanie najlepiej silnego picka na junglę lub mida. Staraj się pingować team'owi, unikaj flame. Poczytaj trochę tutków, staraj się skupić na dogodnej pozycji. Nie greeduj, rozplanuj sobie rozgrywkę.

Opublikowano

Ktoś mi mówił, że farmę mogę poprawić na niestandardowych do 10 minuty sprawdzam ile mam i tak w kółko do uzyskania lepszego efektu. (ile mniej więcej powinienem mieć farmy?) Tutaj lolking:

http://www.lolking.net/summoner/eune/24591035

Jestem świadom tego, że jestem słabym graczem... nie musicie tego tutaj pisać :D

na 10 minucie powinieneś mieć 70-80 farmy, farma moim zdaniem do poprawki.

Zmień glyphy z pierwszej strony run na mres per lvl.

Zmień masterki na Hecarima.

i zastosuj się do moich wcześniejszych porad.

Opublikowano

849 winow i dalej nie umiesz grac? To ty innych powinienes uczyc xD

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Wiem o tym :D Nie powiem miałem takie chwile w których przez dłuższy okres czasu niszczyłem na topie i midzie ale teraz sami widzicie :( Chciałbym się cały czas uczyć i samodoskonalić mam dużo czasu a nie mam co z nim zrobić.

@2up Moja jungla kuleję a adc to czarna magia (pewnie przez tą farmę) Wyzywać nie wyzywam unikam używania czatu piszę jedynie ss itd... Zazwyczaj pinguje (głównie używam pingów do komunikacji)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...