Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft DEMO Pocket Edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nwm czy powinienem pisać to tutaj czy w dziale minecraft, ale pisze tutaj, jeżeli jednak źle to proszę o przeniesienie. Pobrałem sobie ponownie na mój telefon (Sony Xperia J) minecraft DEMO Pocket Edition, ale po uruchomieniu jest cały czarnyy ekran i nic się nie robi, muszę wyjść na pulpit i to koneic :P pamiętam że keidyś coś mi się właśnie stało z tym mc, bo go odinstalowałem. wiecie co zrobić? żeby działało?

Opublikowano

Ja mam ixperie J i mi normalnie działa :)

Wpisz w google " Minecraft Pocked edytion Apkomania " I pobierz to Pierwsze ja to mam i działa bez zarzutu

#JebacSygnatury

Opublikowano

Dobra, problem się trochę zmienił, jakoś za którymś razem udało mi się odpalić mc, ale to była wersja demo ;_; tak gdzieś połowy przedmiotów nie było i pisało że to wersja demo ;_; więc odinstalowałem ją, i pobrałem Minecraft Pocket Edition przez black marker alpha (kuzyn mi kiedyś to zainstalował, i powiedział że jak nie mogę czegoś pobrać bo jest płatne (minecraft pocket edition)) więc pobrałem przez to, ale jak uruchamiam to pisze mi Niestety, aplikacja Minecraft - Pocked Edition została zatrzymana. i nawet się wtedy nie włancza ;c co robić? bo pamiętam jak kiedyś pobrałem tego mc, i wszystkie predmioty miałem dostępny, a tak samo pobrałem og za free przez sklep play, pomożecie?

Opublikowano

Pobierz stabilną wersję z Chomikuj lub innego źródła. Usuń wszystkie pliki związane z Minecraftem, zarówno jak w pamięci telefonu jak i na karcie SD.

Widocznie Mojang wprowadziło parę "nieudogodnień" w wersji Demo. Teraz jest nowa wersja DEMO i jest ona taka jaka jest, Jeśli chcesz już koniecznie tą wersję demo (LOL :) ) to ściągnij sobie starszą wersję. Na chomikuj jest ich pełno.

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...