Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zepsute Pliki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też tak miałem, z rykoxem. przy nazwie maszyny zmień ją na taką, na która nigdy nie dawałeś. :) lub sprawdz czy na dysku masz 30GB wolnego miejsca :)

Moim zdaniem nic to nie da .

te pliki mają taki sam "UUID"

Spróbuj usunąć te pliki znajdujące się w ścieżce która Ci wyskoczyla Ci w błędzie .

(Pierw zrób kopie zapasową) Nie jestem pewny czy mam racje.

83623117812142826139.png

Opublikowano

yyyyy mam na dusku 900gb wolnego wiec na 100% to nie powod :D

nic nie dalo usuniecie w maszynie a jak usune to co jest w sciezce to usune serwer bo to sa pliki

beznazwyyr.png

Opublikowano

Ja ci oferuje zmianę programu, spróbuj je odpalić na Microsoft Visual PC.

Czasami jest tak, że zwykła zmiana programu rozwiązuje problem (Głupi sposób, ale w 50% przypadków się sprawdza, bo jakiś program sam sobie problemy robi).

Tutaj masz linka:

http://microsoft-virtual-pc.softonic.pl/

Ja jak mam problem z czymś, to zawsze szukam programów odpowiedników, żeby sprawdzić czy to problem z programem, czy plikami które chce ogarnąć.

27yww1c.jpg

Opublikowano

Visual PC ?! -.^ ...

Ogólnie Virtual Box ma najwięcej najciekawszych funkcji i cieszy się popularnością .

Strasznie szybki jest do ogarnięcia a to co ci wyskakuje to nie są popsute pliki .
Tam gdzie masz te pliki czyli swoją maszynę ( .vhd) ten pliczek który dużo waży : )
To jeżeli masz go np w . D:\Program Files (x86) stwórz folder np o nazwie : Serwer i wklej tam plik .
Następnie usuń całą maszynę w VirtualBox'ie . Jeszcze raz dodaj maszyne tylko inna ścieżka będzie pliku .
Cała filozofia .

xq0lgJF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...