Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAK się rejestrować na minecrafcie?

darkman784

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem jakiś inny, i tępy ale ni *** nie potrafie sie zarejestrować, tzn na mojang.com się zarejestrowałem, ale nigdzie żadnego loginu ani nicku nie mogę wpisać, i nie mogę się przez mineshaftera zalogować.

Pomocy, bo wszystkie poradniki oglądałem i nie wiem jak to się robi.

Opublikowano

aha a bez gifta da rade na mineshaftera się logować??

tak da się :)

Aby założyć konto i mieć już nick musisz kupić kod :) ''gift code''

Opublikowano

Jak chcesz mieć skin który wszyscy widzą Premium (prawdziwe)

Jak chcesz mieć skin który ty tylko widzisz (mineshafter)

Opublikowano

@UP

fajnie, ale to jest temat jak byś nie widział, jak wcisnąć mineshafter pod dany serwer żeby działał tak jak kiedyś, bo to co ty pisałeś to ja wiedziałem już 2 lata temu jak nie dalej....

Gość michal12386
Opublikowano

Jak chcesz mieć skin który wszyscy widzą Premium (prawdziwe)

Jak chcesz mieć skin który ty tylko widzisz (mineshafter)

tu masz dokładnie wymienione ja ci proponuje abyś grał piratem bo nie ogarniasz musisz wejść na minecraft.net i się zarejestrować i kupić minecraft'a

Opublikowano

tu masz dokładnie wymienione ja ci proponuje abyś grał piratem bo nie ogarniasz musisz wejść na minecraft.net i się zarejestrować i kupić minecraft'a

Dobra, ale jakimś cudem są serwery 1.5.2 działające z mineshafterem, i ja chce się dowiedzieć JAK?? to że przez minecraft.net trzeba kupić gift code żeby nick dostać to już wiem.

Opublikowano

aa powiesz mi jaki by mial sens mineshafter z giftem :) ? oczywiscie ze sie da ... ;)

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Gość michal12386
Opublikowano

Dobra, ale jakimś cudem są serwery 1.5.2 działające z mineshafterem, i ja chce się dowiedzieć JAK?? to że przez minecraft.net trzeba kupić gift code żeby nick dostać to już wiem.

są serwery z mineshafterem od dawna a nie tylko na 1.5.2 albo kupujesz premium i masz swój osobisty nick i skin albo pobierasz mineschafter wchodzisz na stronkę malujesz skina i wrzucasz i szukasz serwa z mineschafter

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...