Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Powrót do przeszłości ~ YT2Game

'Nismo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że szkoła się kończy, oceny wystawione, prace nad Sathirem praktycznie skończone, mam chwilę czasu żeby sobie coś porobić. Kumaci wiedzą o co chodzi.

987vzb.jpg

Z Uszanowaniem.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Yt2game .. z tego co wiem Handlara nie miala czerwonej skorzyni tylko taka jak z bossa ;__;

Ja wiem. Tylko tak wyszło, zmienię ikonkę.

Autopotów też nie było...

Tak na marginesie, jeśli uda Ci się odwzorować YT2Game mniej więcej w 90%+ to wyjdzie zajebisty serwer :D

Po prostu je miałem w eq ._.

95495145614730418249.png

Opublikowano

A kd są +4 ?? Bo wtedy były czwórki :)

A jak uda Ci się zrobić taki serwer to gratuluje :) Na pewno będzie dużo osób grać (Stary Dobry Metin)

#JebacSygnatury

Opublikowano

Szczerze ? Nie będzie już takiego serwera jak yt2.

Prywatne serwery w tamtych czasach cechowały się wspaniałą atmosferą i te klimaty już nie powrócą. Druga sprawa to idioci - idioci którzy DDoSują serwery, po to, żeby zniszczyć czyiś projekt i mieć satysfakcje jakim się jest hakierem.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

O ddosy się nie martwię, myślę, że sam klimat przyciągnie wielu graczy.

Pliki to nie klimat serwera, klimat tworzą zaje*iści ludzie na serwerze. Pliki serwera mogą być z najbardziej chorymi pomysłami na które nikt by się nie zgodził, a grali by tam ludzie którzy coś dla Cb znaczą bądź wiedzą co to wspólna gra, pomoc to ty grałbyś tam, wiedząc że są ludzie którzy czekają aż do nich wejdziesz i pójdziesz z nim expić czy pomóc w ulepszeniu czegoś. Współpraca i tolerancja- tego niestety w polskim metinie zabrakło już bardzo dawno temu, tego już nigdy nie odwzorujesz. Co z tego że będą gildie które grają po 4 lata razem i pisza totalne bajki w prezentacji gildi ? Taka gildia nigdy nie stworzy tego klimatu co grupka starych znajomych z metina... Podam przyklad na prawie że każdym metińczyku- pomyślcie czy będziecie tacy jak ludzie byli kiedyś ? Ludziom nie zależało na zarobionych pieniądzach - gotowi byliśmy wydać ostatnie pieniądze na item shop. :) Nikt nie gadał nic na to że paliło, expiło się 10% lv'la w 1 dzień. Nikt nikomu nigdy nie zazdrościł bo grał dla czystej przyjemności z nie chęci zarobku. Pamietam aureora (avalon) tam wszystko co cenne było w is za dość wysoką cenę. Nikt nigdy nie odważył się napisać że serwer był pod is, bo ludzie nie znali w ogóle znaczenia tych kilku żałosnych wyrazów którymi kieruje się teraz co druga osoba. Wiadomo .. brakuje tych ludzi z którymi grało się całymi nocami (zawsze ktoś był), a jak już przez całą noc zarobiłeś na ulepszacze to i tak paliłeś, ale nie poddawałeś się i dropiłeś kolejną noc z rzędu aż się udało. Teraz każdy pewnie zastanowi się i albo mnie zacznie 'hejtować' albo po prostu wejdzie i stanie po mojej stronie i napisze że był taki sam, a prawda jest taka że na jakieś 10 000 polskich metińczyków jakieś 20 to ludzie których opisałem na górze. Nie piszcie że pamiętacie te czasy bo to jest mniej więcej taki sam wierszyk pisany bez żadnych emocji. Dopisze jeszcze, że jeżeli ktoś kiedyś grał baaardzo długo i miał full lv, full eq to nikt nigdy nie nazwał go 'no life' czy zaczął na niego bez podstawnie jechać, tylko był dla tych gorszych pewnego rodzaju guru, czy wzorem tego że ty też możesz wszystko osiągnąć ciężką pracą. Nismo, chcesz to rób ten serwer, ale obiecuje Ci że ci ludzie mówią że wejdą, a co do czego to po dwóch dniach zniszczy ich monotonnia tego samego. Taka moja skromna opinia na temat 'dzisiejszych' ludzi metina. Pozdrawiam.

Opublikowano

Pliki to nie klimat serwera, klimat tworzą zaje*iści ludzie na serwerze. Pliki serwera mogą być z najbardziej chorymi pomysłami na które nikt by się nie zgodził, a grali by tam ludzie którzy coś dla Cb znaczą bądź wiedzą co to wspólna gra, pomoc to ty grałbyś tam, wiedząc że są ludzie którzy czekają aż do nich wejdziesz i pójdziesz z nim expić czy pomóc w ulepszeniu czegoś. Współpraca i tolerancja- tego niestety w polskim metinie zabrakło już bardzo dawno temu, tego już nigdy nie odwzorujesz. Co z tego że będą gildie które grają po 4 lata razem i pisza totalne bajki w prezentacji gildi ? Taka gildia nigdy nie stworzy tego klimatu co grupka starych znajomych z metina... Podam przyklad na prawie że każdym metińczyku- pomyślcie czy będziecie tacy jak ludzie byli kiedyś ? Ludziom nie zależało na zarobionych pieniądzach - gotowi byliśmy wydać ostatnie pieniądze na item shop. :) Nikt nie gadał nic na to że paliło, expiło się 10% lv'la w 1 dzień. Nikt nikomu nigdy nie zazdrościł bo grał dla czystej przyjemności z nie chęci zarobku. Pamietam aureora (avalon) tam wszystko co cenne było w is za dość wysoką cenę. Nikt nigdy nie odważył się napisać że serwer był pod is, bo ludzie nie znali w ogóle znaczenia tych kilku żałosnych wyrazów którymi kieruje się teraz co druga osoba. Wiadomo .. brakuje tych ludzi z którymi grało się całymi nocami (zawsze ktoś był), a jak już przez całą noc zarobiłeś na ulepszacze to i tak paliłeś, ale nie poddawałeś się i dropiłeś kolejną noc z rzędu aż się udało. Teraz każdy pewnie zastanowi się i albo mnie zacznie 'hejtować' albo po prostu wejdzie i stanie po mojej stronie i napisze że był taki sam, a prawda jest taka że na jakieś 10 000 polskich metińczyków jakieś 20 to ludzie których opisałem na górze. Nie piszcie że pamiętacie te czasy bo to jest mniej więcej taki sam wierszyk pisany bez żadnych emocji. Dopisze jeszcze, że jeżeli ktoś kiedyś grał baaardzo długo i miał full lv, full eq to nikt nigdy nie nazwał go 'no life' czy zaczął na niego bez podstawnie jechać, tylko był dla tych gorszych pewnego rodzaju guru, czy wzorem tego że ty też możesz wszystko osiągnąć ciężką pracą. Nismo, chcesz to rób ten serwer, ale obiecuje Ci że ci ludzie mówią że wejdą, a co do czego to po dwóch dniach zniszczy ich monotonnia tego samego. Taka moja skromna opinia na temat 'dzisiejszych' ludzi metina. Pozdrawiam.

W 100% się zgadzam z tymi słowami.

@Topic: Powodzenia z projektem. :)

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Piękna i naprawdę dobra wypowiedź. Sęk w tym, że myślę, że ludzie ponownie chcieliby przeżyć to jeszcze raz. Nawet ci nowi gracze chociaż przez chwilę poczuć ten klimat.

95495145614730418249.png

Opublikowano

crains idealnie odwzorował moje myśli, nic dodac, nic ujac.
Wiec nie bede juz nic pisal na ten temat.
Stary metin nigdy nie powroci, napewno wielu z was tak jak ja probowalo wrocic do tamtych czasow, znalezc ludzi z ktorymi kiedys gralismy itp :P
Niestety, to juz przeszlosc.

Jednak nismo dobrze mysli, moze uda nam sie na jakis czas przypomniec sobie stare czasy, choć w malym stopniu odwzorowac przeszlosc :P

Jesli tylko potrzebowalbys jakiejs pomocy przy testach czy przy samym tworzeniu servera od strony gracza (bo na plikach sie nie znam) to chętnie pomoge, oczywiscie bezinteresownie :P
W razie czego PW.

Powodzenia z projektem.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Zrób serwer na plikach 2007 i po problemie ; )

Robienie serwera na tych plikach nie ma kompletnie sensu.

95495145614730418249.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...