Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]na jakim typie serwera będzie grać dużo osób

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na każdym, tylko musisz to dobrze zoorganizować, czyli reklama,mapa,administracja itd

Dobra chyba zrobie skyblock ale permissions muszę sobie przypomnieć :D

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

Powiem tak, na każdym serwerze różni ludzie lubią grać, lecz to nie zależy od typu serwera tylko od organizacji pluginów, atmosfery, administracji, przyjemności itd.

Ale osobiście polecam Role-Play dość sporo przy nim zabawy ale jak dla mnie to jeden z lepszych typów jakie są.

Opublikowano

Powiem tak, na każdym serwerze różni ludzie lubią grać, lecz to nie zależy od typu serwera tylko od organizacji pluginów, atmosfery, administracji, przyjemności itd.

Ale osobiście polecam Role-Play dość sporo przy nim zabawy ale jak dla mnie to jeden z lepszych typów jakie są.

Nie wiem nie grałem w role-play w mc grałem ale na gta sa czyli tam robisz to co w prawdziwym życiu nie wiem jak to jest w minecraft :p możesz wytłumaczyć

oraz

@offtop

Ty za darmo robisz fora czy coś trzeba ci zapłacić?

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

Nie wiem nie grałem w role-play w mc grałem ale na gta sa czyli tam robisz to co w prawdziwym życiu nie wiem jak to jest w minecraft :P możesz wytłumaczyć

oraz

@offtop

Ty za darmo robisz fora czy coś trzeba ci zapłacić?

Wytłumaczenie:

Role-Play zaczynasz w mieście bez niczego, musisz zacząć od pracy na załóżmy surowcowej poprzez zbieranie -> sprzedawanie rzeczy lub zatrudnianie się w pracy i zdobywanie pieniędzy, następnie wykupujesz działke po zebraniu wystarczającej sumki następnie budujesz rozwijasz się kupujesz rzeczy wymieniasz się, handuljesz itd.

Forum:

Cena, wszystko zależy ile czasu, oraz ile pracy włożę w te forum, bardziej zaawansowane liczy się z kosztami, ze mną się można dogadać. Chcesz? To pisz na GG: 232317.

Pomogam z forami/HTML oraz pluginami pod serwery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...