Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zna ktoś może ClixSense? (Jeżeli tak, wejdź i pomóż)

Krkox12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Ostatnio znalazłem stronę do zarabiania "ClixSense" . Ale jest jeden problem, ponieważ jak wchodzę w zakładkę "Task", i próbuję jakoś zrobić choć 1 taska, bo ani razu nie wchodziłem do tego wyskakuje takie coś:

"You've completed all your work!
Thank you so much for your hard work! You've reached the work limit for this particular task. We track your progress across all your accounts and we've detected that you also worked on this task via another rewards site. If we're mistaken, please visit our support forum and make sure to reference 'Bad Work Limit Tracking' in the title of your post."
A jak kliknę w inne wyskakuje takie coś:
"There is no work currently available in this task.
Unfortunately, there is no work currently available for this task, but there might be soon! Please check back in a few minutes"
Jeszcze raz przypominam, że ani razu nie działały te taski, włączyłem i od razu takie coś...
Pomożecie?

Temat do zamknięcia, ponieważ nie wiem z jakich przyczyn, ale zablokowano mi na tej stronie konto mimo to, że nic nie hackowałem itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...