Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3D]Lord Józef

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakiej podstawie ;-)?

Jeśli Twoje usprawiedliwienie to ten niby 'plagiat' w aplikacji to wybacz. Nie masz dowodów.

Ja tam widzę dwa różne filmy.

P.S. Jeżeli niby wczoraj widziałeś ten 'plagiat' to dlaczego nie zamknąłeś aplikacji i nie zbanowałeś? Miałbyś dowód w aplikacji.

Opublikowano

Wczoraj widziałem plagiat na telefonie, nie zamknąłem aplikacji, ponieważ na komórce o wiele trudniej nawet coś zrobić. Liczyłem na to, że Pandragors to zauważy. Ponadto były na ciebie dwa zgłoszenia z dopiskiem "plagiat".

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Piszę za zgodą Lorda Hadesa.

Jest co najmniej dwóch świadków na to, że wrzuciłeś filmik naszego kolegi z MMT. Myślisz, że sobie edytowałeś post, bo ktoś się zorientował i już nie podlegasz karze? Śmieszne. Ponadto jestem w stu procentach pewna, że drugi filmik, jaki umieściłeś także jest plagiatem i tego dowiodę, a wtedy dostaniesz kolejnego bana.

Taki cwany jesteś, żeby wrzucać nie swoje prace to teraz miej jaja i się przyznaj, a nie zgrywasz wielce poszkodowanego.

Opublikowano

Piszę za zgodą Lorda Hadesa.

Jest co najmniej dwóch świadków na to, że wrzuciłeś filmik naszego kolegi z MMT. Myślisz, że sobie edytowałeś post, bo ktoś się zorientował i już nie podlegasz karze? Śmieszne. Ponadto jestem w stu procentach pewna, że drugi filmik, jaki umieściłeś także jest plagiatem i tego dowiodę, a wtedy dostaniesz kolejnego bana.

Taki cwany jesteś, żeby wrzucać nie swoje prace to teraz miej jaja i się przyznaj, a nie zgrywasz wielce poszkodowanego.

Ojojojoij :***

Słoneczko.. Masz adobe premiere?

Podesłać Ci projekt montażu na PW :**?

UB pls. brak dowodów.

Opublikowano

I widzisz, tu się mylisz. Zrobiłeś coś, a później edytowałeś post i myślisz, że już nie podlegasz karze?

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

I widzisz, tu się mylisz. Zrobiłeś coś, a później edytowałeś post i myślisz, że już nie podlegasz karze?

Edytowałem post aby zapytać się petera o co mu chodzi.

Masz jakieś dowody, że podmieniałem jakiekolwiek filmy?

Detektyw Rex na służbie.

I co, olaliście sprawę?

Wnoszę o UB.

Opublikowano

W takim razie wrzuć do filmiku, który umieściłeś jako pierwszy w aplikacji, jakiś przerywnik ze swoim nickiem, aby było widać, że to Twoja praca. ;-) I nie będzie problemu.

Opublikowano

Z góry przepraszam za spam.

No i co w związku z tym?

Tego filmu ('plagiatu') nie ma w aplikacji więc nie masz prawa mi dać bana lol.

GM+ koło każdego posta ma logi. Więc może sprawdzić czy edytowałeś posta, więc jeśli był plagiat twoje odwołania od bana są marne.

// Dziwne, że żaden global tu nie zajrzał, jak wysłałem raporta, żeby to sprawdzili jakieś 2 h temu.

@Marselo ale ten dodatek był chyba ostatnio wgrany? Znów go nie ma?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

W takim razie wrzuć do filmiku, który umieściłeś jako pierwszy w aplikacji, jakiś przerywnik ze swoim nickiem, aby było widać, że to Twoja praca. ;-) I nie będzie problemu.

No chyba sobie żartujesz, że będę czekał 1.5h na wyrenderowanie i 1h na upload bo ty chcesz mieć nick..

W sumie.. co ja z Tobą będę mówił o montażu jak dla Ciebie to czarna magia.

Nie wiesz, że jest możliwość umieszczenia nicku na plagiacie xD ?

Spinasz sie nie wiem o co.

W aplikacji jest MÓJ materiał, do którego posiadam pełen projekt.

Opublikowano

Z góry przepraszam za spam.

GM+ koło każdego posta ma logi. Więc może sprawdzić czy edytowałeś posta, więc jeśli był plagiat twoje odwołania od bana są marne.

// Dziwne, że żaden global tu nie zajrzał, jak wysłałem raporta, żeby to sprawdzili jakieś 2 h temu.

Aby zobaczyć edycje postu należy zainstalować odpowiedni dodatek, którego na forum nie posiadamy. Nie będę na razie tutaj niczego rozsądzał, zobaczymy jaką linię obrony ma Lord Józef.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Aby zobaczyć edycje postu należy zainstalować odpowiedni dodatek, którego na forum nie posiadamy. Nie będę na razie tutaj niczego rozsądzał, zobaczymy jaką linię obrony ma Lord Józef.

A jaką mam mieć?

Powiedziałem, że do zmontowanego materiału posiadam projekt i tyle.

Opublikowano

Nie ma chyba koniecznosci dawania projektu.

SS z załadowanym w programie projektem (to nie może być fake... specjalnie nazwałem plik tekstowy swoim nickiem):

75240af02578e.png

Opublikowano

Józku nie kompromituj się. Twój wielki przekręt życia się nie powiódł, a teraz świecisz oczkami.. Nie bądźmy żałośni. Ban zostaje. Tutaj nikt Cię prosił nie będzie, bo "nikt nie ma obowiązku zdjąć Ci tego bana" :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...