Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Z takimi statami jak szybko wbije gold?

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się tego określić ponieważ np. jutro możesz wszystkie gry przegrać/wygrać. Poprostu graj a kiedyś napewno wejdziesz, o ile będziesz miał W/L ratio na + ;)

PS. Widze że grasz na rosyjskim, ja też gram na rosyjskim i też jestem w S4 ;) Masz może ochote na duo? Mój nick to Mar123cel, możemy pograć dziś, ale dopiero wieczorem bo dziś po południu kończy mi się ban :3

@edit

to zaproś mnie do znajomych jak mi odbanuja acc to przyjme i jak będziesz to odrazu zagramy ;)

Opublikowano

Haha.. co to w ogóle za pytanie? xD Nie wiesz może , że grając na poziomie silver 4 prawdopodobnie nie będzie ci tak dobrze szło na poziomie GOLD 5, Silver 1 ... Jedyne o co możesz zapytać to np. wbijając 50 LP dziennie w jakim czasie wejdziesz do golda a nie porówywać to do stat .

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nie da się tego określić ponieważ np. jutro możesz wszystkie gry przegrać/wygrać. Poprostu graj a kiedyś napewno wejdziesz, o ile będziesz miał W/L ratio na + ;)

PS. Widze że grasz na rosyjskim, ja też gram na rosyjskim i też jestem w S4 ;) Masz może ochote na duo? Mój nick to Mar123cel, możemy pograć dziś, ale dopiero wieczorem bo dziś po południu kończy mi się ban :3

Możemy pograć duo jak coś to mój nick masz :D.

Up ,ziomek ryze jest ponad czasowy na każdym elo jest dobry :D.

Chodzi mi o to ,że mniej więcej w ile wbije golda grając miej więcej z takimi wygranymi...

Za mecz dostaje 14-27LP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...