Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Proszę o rady

sikiratka111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat więc napisałem tu, z góry przepraszam. Otóż mam taki problem że kupiłem dziś RP przelewem za 10 euro, pisało tam ze RP będą parę minut po zaksięgowaniu wpłaty, pieniądze z mojego konta doszły jakąś godzinę temu kasę zabrało a RP nadal niema, i tu się pytam co mam z tym zrobić ,będę wdzięczny za każdą podpowiedz.

Opublikowano

Radzilbym jeszcze troche poczekac a jak nadal sie nie pojawia to wiadomo, pisz do supportu, my na forum ci tu nie pomozemy

Opublikowano

Gdzieś czytałem że jak pieniądze dojdą to oni dopiero wysyłają do banku Riot'u i że to możę potrwać chyba 24h, no nic to poczekam do jutra, a jak nie będzie to nie zostanie mi nic innego jak napisać do suportu.

Opublikowano

Spróbuj przelogować się na konto, być może po ponownym zalogowaniu już RP'ki będą.
Jeśli nie to najwyżej napisz do Suuportu dając im Screena wpłaty na konto. ;)

lol_signature___ezreal_by_yuhg-d3czsyk.j

Opublikowano

• Jak by ktoś mógł podesłać ten e-mail bo nie mam. Restart gry nic nie dał, a próbując wysłać im załącznik to załącznik nie chce się załadować a bez tego nie udowodnię im że wysłałem im kasę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...