Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] (Theris.pl) Zmodyfikowany Client! Działa BS,SpeedHack + IP CHANGER!

IngariomTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Dzisiaj chcielibyśmy Wam zaprezentować zmodyfikowanego clienta serwera Theris.pl ! Na pewno będzie więcej takich modyfikacji! Następnym naszym celem będzie ravia lub inny serwer który będziecie chcieli! Więc zaczynajmy!

Dzisiaj Wam udostępniamy zmodyfikowany client serwera Theris.pl + Ip changer by Ingariom Team. Został on stworzony na podstawie programu Tor, lecz jest troszkę gorszy lecz łatwiejszy w obsłudze! Teraz o cliencie, później o IpChangerze!

Client został zmodyfikowany tak, abyśmy mogli uruchamiać na nim różne hacki jak i inne "pomocnicze" programy.

W Cliencie został zmieniony Pex, MD5 jak i ID pliku, połączenie jest kodowane, przez co wszystko jest profesjonalnie dokończone!

Plik nazywa się tak launcher ponieważ GDY SIĘ LOGUJECIE założyciel może sprawdzić przez jaki plik uruchomiliście serwer (.exe)

Download :

Skan pliku :

https://www.virustotal.com/pl/file/aa7f1532ab3d686972115772374fe5281d71fb84aeb466581bcedd0051d7accd/analysis/1372081483/

Teraz czas na IpChangera!

Dla przedsmaku wstawiam wam zdjęcie!

1edk.png

Dla większego przedsmaku zarzucam wam liste IP do pobrania która widzieliście na zdjęciu!

Download :

Skan : Jest to plik .txt w którym nie może znajdować się żaden wirus, ponieważ jest to plik tekstowy.

Ipchanger działa na zasadzie łączenia się z proxy, sam ustawia proxy w przeglądarce jak i w systemie przez co jesteście w 100% anonimowi. Możecie uzupełniać własną listę IP!

Download :

Skan :

https://www.virustotal.com/en/file/aa7f1532ab3d686972115772374fe5281d71fb84aeb466581bcedd0051d7accd/analysis/1372072148/

Możecie się wypowiadać na temat tego clienta jak i IpChangera!

Napiszcie jaki client mamy zmodyfikować, żeby wszystko działało a my postaramy się to zrobić!

Pozdrawiamy serdecznie, Ingariom Team

Opublikowano

Jeszcze nawet masz dwa konta albo to jest twój kolega odpal to w SandBoxie i co wirusek znika odrazu po uruchomieniu :)

Nawet nie ma sensu zaśmiecać tym komputer po później tylko skanować trzeba.

Pozatym Launcher Metina nie zajmuje 1,9MB :)

Dokładny wirus to: MonitoringTOll WIN32:Ardmax

a tutaj skan waszych prawdziwych plików

https://www.virustotal.com/en/file/fdd9013416a4b6f9da7608de0109d1151d577662395bb6c574ea4a5249bc9103/analysis/1372079569/

Pozatym w waszym skanie mamy informacje:

File name: IpChanger.exe

File type: unknown

Gdzie w file type: powinno byc Win32 EXE

Opublikowano

Nooo ładnie działa, dzięki wielkie :)

Naprawdę super Wam to wyszło, polecam!

Wszystko działa wręcz wyśmienicie! : )

Opublikowano

Ja jak pobieram to mi wykrywa wirusa :D

gmhq5mn.png

Opublikowano

To są wirusy które odpowiadają za niektóre funkcje cheata:

- Monitor/Win32.Ardamax

- Riskware.KeyLogger!4oua4TqpkK4

- Trojan.KeyLogger.15755

- Troj/Zbot-DNE

- Backdoor.Win32.A.Gbot.1912832

tak??

Ardmax tzw. Spyware siemanko

Opublikowano

To są wirusy które odpowiadają za niektóre funkcje cheata:

- Monitor/Win32.Ardamax

- Riskware.KeyLogger!4oua4TqpkK4

- Trojan.KeyLogger.15755

- Troj/Zbot-DNE

- Backdoor.Win32.A.Gbot.1912832

tak??

Mi i innym takich rzeczy nie wykrywa, skanowałem nawet poprzez niektóre stronki i nic, nie wiem, raczej próbujesz nas oszukać... ; >

Opublikowano

Dobra to wytłumacz mi drugą rzecz dlaczego inni piszą że jednak im wykwrywa a ty jestes albo kolegą twórcy albo subkontem,

A trzecią dlaczego plik znika po ściągnięciu i implementuje się do systemu?

Prawdziwy skan pliku IpChanger.exe

https://www.virustotal.com/en/file/fdd9013416a4b6f9da7608de0109d1151d577662395bb6c574ea4a5249bc9103/analysis/1372079569/

Dlaczego też w waszym skanie jeżeli jest to plik egzekutywny nie ma tam takiej informacji tylko jest Unknown

A do autora notka: wypierdalaj tam skąd przyszedłeś z torowiska czy skądkolwiek i wróć jak nauczysz się lepiej ukrywać wirusy np. może pomyśl o binderze

Temat zgłoszony to tyle z mojej strony Siemanko.

Jeszcze zły skan zła waga pliku.

Opublikowano

VipTae, zapewniam Cię, że pliki są czyste, możliwe, że Wam nie działa ponieważ nie macie FrameWorka 4.0, pozdrawiamy.

Został zaktualizowany plik Uruchom.exe ponieważ niektórym prawdopodobnie nie działał, pozdrawiamy Ingariom Team!

Opublikowano

Mi tam AVG wykrywa jakiegoś trojana i coś tam jeszcze :C

09305433802961305528.png

Ja tam ufam antywirusowi.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Nie radzę odpalać, te pozytywne komentarze to multikonta ;)

Multikonta?

Może nawet ktoś z moderatorów/administracji sprawdzić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...