Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko zdobyć osiągnięcia?

-Goku-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby zdobyć legendarnego kierowce 5 k musisz wydać trochę kasy na grę, ten bot Ci zrobi osiągnięcia za które jest mało punktów. Samym botem tego nie osiągniesz ponieważ trzeba mieć wygrane wyścigi klasowe, kolekcjonować auta, itp. a bez kasy tego tak prędko nie zdobędziesz nawet używając bota więc o Bugatti możesz sobie pomarzyć ;)

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

Ogólnie mam 2200 punktów w tym 150 samochodów i zabieram się teraz za resztę, ale wyścigi klasowe jest bardzo ciężko zrobić.
Jeszcze jedno pytanko jest jakis bot by jeździć ucieczki drużynowe na 2 kontach, taki jak był kiedyś GPWA Bot.

Opublikowano

Ogólnie mam 2200 punktów w tym 150 samochodów i zabieram się teraz za resztę, ale wyścigi klasowe jest bardzo ciężko zrobić.

Jeszcze jedno pytanko jest jakis bot by jeździć ucieczki drużynowe na 2 kontach, taki jak był kiedyś GPWA Bot.

Tak masz 150 samochodów ale nie masz każdego modelu bo większość jest na bosty, i nie chodzi mi o 150 samochodów w garażu tylko o kolekcjonowanie różnych samochodów o różnych markach ;)

@Już lepiej samemu jeździć ucieczki.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

Ale w większości marek ma modele za IGC,są kody dające miejsca w garażu,można spokojnie zrobić kolekcjonowanie po 10,choć to długo trwa.

Opublikowano

Trudna sprawa, ja proponuje zbierać hajs na FLPR bocie i kolekcjonować po 10 aut z każdej możliwej marki za IGC :)

Potem możesz zaliczyć najłatwiejsze takie jak Pursuity, Airtime, Naklejki, Malowanie itp...

Ciężko będzie Ci osiągnąć wszystko bo potrzeba na to grubej gotówki ;P

A mimo tego nie będziesz w stanie tego osiągnąć bo potrzeba do tego też troche SB i przejechania masy rajdów ;P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...