Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę wcisnąć "graj"

Alyth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie jakaś wyższa, nieznana mi siła nie pozwala mi zagrać w tę grę. Najpierw problem z instalką, potem jeszcze kilka ciekawych sytuacji po drodze, a teraz to. Gdy już myślałam, że wszystko jest fajnie i wreszcie będę mogła sobie pograć, zobaczyłam to.

To "to" to nic innego jak brak możliwości kliknięcia na przycisk "graj" + czerwony, rzucający się w oczy napis "undefined" tuż pod EU Północ/Wschód.

Chciałam ponownie zainstalować grę, ale jakoś niespecjalnie chce mi się męczyć z tym raz kolejny.

Mam wielką nadzieję, że pomożecie mi rozwiązać ten problem. Od razu piszę, że pierwszy raz to ściągam, o grze wiem tyle co nic, także naprawdę proszę o pomoc.

PS. Jak ktoś mądry stwierdzi, że dobrze byłoby zainstalować ponownie, tak też uczynię. :)

Jeśli komuś to pomoże ogarnąć sytuacje...

nk5.png

Opublikowano

Tam gdzie dałeś zdjęcie klikasz w miejsce To aktualna wersja League of Legends i wpisujesz :

thereisnourflevel

Po wpisaniu naciskasz enter i możesz grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...