Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z SonyVegas Pro 9 i 10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie.

Mam problem..Ostatnio jak instalowałem Sony Vegas Pro 11 na Win 7 nie było żadnych problemów ale niestety musiałem się przesiąść na Win XP. Jak wiadomo SV 11 działa tylko na 7 więc postanowiłem tak jak kiedyś pobrać SV Pro 9. Zadowolony odpaliłem przeszedłem do instalacji ale pojawił się problem z zainstalowaniem Net Frameworka 3.0 przez instalacje..Postanowiłem zainstalować go ręcznie ponieważ przez instalatora SV 9 jakoś sie to nie ruszało..I tutaj występuje Problem

Net Framework pobiera się do 3MB i dochodzi do 5 próby pobierania..Po czym się wyłącza bo niby nie ma internetu a internet jest no bo przecież przeglądam internet , to forum oraz facebooka.

==

Postanowiłem odpuścić SV9 i pobrać SV10.Tak więc to uczyniłem. Musiałem do tego pobrać sp3 pobrałem i ucieszony wybieram sobie folder gdzie mam to zainstalować lecz znowu pojawia się problem z Net Frameworkiem 3! Wyskakują mi 4 pliki które SV musi pobrać:NET Framework i 3 inne..Po kliknieciu INSTALL wyskakuje mi okienko z pobieraniem Net Frameworka 3 i zaraz error "Download failed..Please make sure you are connected to the Internet and try again."

Zapore mam wyłączoną..Prosze pomóżcie bo normalnie mi ręce opadają..Tak mam od 2 dni

Opublikowano

Wczoraj również instalowałem SVP 10 i też miałem ten problem co Ty lecz w moim przypadku musiałem pobrać ręcznie bo poprzez instalacje sie nie dało NET framework 3 i potem jakoś zadziałało może postaraj się pobrać wszystkie te programy sam?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...