Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Leee i ward

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko zaczynam grać Leee bardzo mi sie on spodobał ale bardzo mnie ciekawi jak ludzie robią tak ze stawiają szybko warda i do niego skaczą?? Wytłumaczył by mi ktoś ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Smartcasty robią swoje.

Jak chcesz postawić warda a masz go np.w slocie 2gim to muszisz kliknąc ta dwójke ale na smartcastach wystarczy nacisna dwojke i w miejsce kursora postawi sie ward potem W (lee) do tego i masz free escape.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

a da sie ustawic smartcassty na warda jak tak to jak

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

ustawiasz smarycassta pod klawisz 1, 2 ,3 ,4 ,5 ,6 i masz ... możesz ustawić np po 1 jeśli tam lubisz mieć warda

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

Ustawiasz skilla pod smartcasta i uzycie itemku pod smartcasta, potem na mapie szybko stawiasz warda i szybko uzywasz skilla doskakujac do niego. Kwestia wytrenowania refleksu i wyczucia odleglosci, na ktora mozemy uzyc warda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...