Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--==HastaCraft==-- [Survival] + [Frakcje] + [FastExp] [48 Slotów] [No-Premium] [No-WL] [Dedyk] [24/7] [ItemShop!] Zapraszamy!

MarceloSSG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gowniany serwer

nic nie potrafia

gdybym nie pomogl to nadal by mieli

f i r przed nickiem...

0 stlumaczen

pluginy widac pod komenda /?

0 autorskich pluginow

0 czyste gowno nq

Opublikowano

Odezwał się ten który wyzywał cały server, ludzi ;*

pzdr

Od razu dowody na siebie usuwałeś że wyzywałeś.

Po prostu dziecko...

Opublikowano

Tragiczny serwer admini tepaja banuja za to ze powiedzialem ze nie chce na event NIE POLECAM SERWER DO DUPY!

hah napisalem ze technika macie chujowego :P

bo taka prawda nie umiecie nawet nic ztlumaczyc czy dodac..

1. Żaden admin nie tepa i żaden nie banuje za nic! Pokaż jakiś dowód na to. Np ss...

2. Nawet nie znasz mnie i piszesz "ch*jowego", jestem zaledwie 1 dzień technikiem... Widzę że masz bogaty słownik dzieciaku ...

A i gadasz 0 tłumaczeń a jest praktycznie wszystko przetłumaczone drogi: "Ziomeczgu" .....

Opublikowano

@up

Lagi ogarniamy w miarę możliwości :)

Zamierzamy powoli powiększać sloty, ponieważ często trudno wbić na server ;)

Opublikowano

Serwer Chujowy. Bugow od zajebania. Lagi nie powiem jakie. Pozdrawiam 3 graczy megapyciu pierdolony cheater Winiar tak samo oraz DrJoint ktorzy nie umieja grac bez bugow i sms shopa dzieci sms shopa. Na takim serwie sie grac nie da jeszcze chujowy event gdzie mozna bylo zdobyc stack koxow bo admin rzucal po spawnie

albo stack blokow diaxowych

Opublikowano

10 bloków diax na start ? xD ŚMIESZNE.. Do tego chuj wie jaki ale któryś w vipów ma fly'a.. Nie polecam :)

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

Serwer Chujowy. Bugow od zajebania. Lagi nie powiem jakie. Pozdrawiam 3 graczy megapyciu pierdolony cheater Winiar tak samo oraz DrJoint ktorzy nie umieja grac bez bugow i sms shopa dzieci sms shopa. Na takim serwie sie grac nie da jeszcze chujowy event gdzie mozna bylo zdobyc stack koxow bo admin rzucal po spawnie

albo stack blokow diaxowych

10 bloków diax na start ? xD ŚMIESZNE.. Do tego chuj wie jaki ale któryś w vipów ma fly'a.. Nie polecam :)

Jest 0 bugów ogarnij, a jak masz jakiś to napisz. Lagi są żadko i są od razu usuwane.

10 bloków diax na start? Gdzie niby proszę ss'a bo sam jestem ciekaw. DiamondVip i GoldVip mają fly...

Opublikowano

Jest 0 bugów ogarnij, a jak masz jakiś to napisz. Lagi są żadko i są od razu usuwane.

10 bloków diax na start? Gdzie niby proszę ss'a bo sam jestem ciekaw. DiamondVip i GoldVip mają fly...

Nie mam jak dać SS'a bo już to usnęliście xD ..... Może to wystarczy, miałam to w enderchescie a gry nawet nie zaczynałam :) Wierz mi czy chcesz czy nie.

1372412867-U710218.jpg

A co do Fly'a to chyba wiesz jak potem wygląda PVP z takim graczem, Serwer dla kasy ;)

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Opublikowano

No wlasnie Dzieci sms shupu vipy na fly bija uciekam woda a ten na fly do mnie i mnie zajebal i jeszcze mnie zlagowalo bo laguje. A Jakos dziwne bo na wlasnie oczy widzialem jak megapyciu i winiar przesli przez sciane na claimie i przez drzwi

Opublikowano

Nie wolno im latać na PvP ...

I to się zgłasza...

Pozatym Love0910 bardzo fajny nodus...

Po 1 to nie nodus, nodus to shit ;)..

Po 2 tak mam cheaty i co z tego przyznaje sie, ale nie mów że używam nodusa jak sam nie wiesz co to jest : )

Po 3 mam to zgłosić jak już prota 4 pójdzie w dupe, TAK ?

1351451567-U710218.png

Opublikowano

Zglaszalem to to Support Dominika Niewiem jaki miala nick dokladnie ale ona nawet nie wiedziala co to bug a raczej administracja nie oddala by mi 10 koxow eq diax prot 4 i miecz 4/2

Opublikowano

Trzeba mieć ss'y jak masz takie itemy jak ta osoba lata....

Poza tym 10 koxów przy sobie nosisz z jednym eq? ...

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...