Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ArmaII+Dayz Czy ArmaIII+Dayz?

kamil12444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam chec zagrac w Dayz tyle ze jest dostepne na ArmaII i armaIII obecnie chyba wiecej osob gra na armaII + dayz ale przypadkiem znalalem ze do 3 czesci tez jest ten mod i pytanie ktora lepsza?? niegralem wcale w zadna arme wiec niewiem co i jak wydaje mi sie ze 3 bedzie lepsza pod wzgledem graficznym a co jeszcze to niewiem prosze o porade?

Opublikowano

Aktualnie prawie wszyscy graja na Arma 2+Arma 2:OA+Mod DayZ. Wszyscy czekają na DayZ Standalone.
Myślę, że najlepszym wyborem będzie Arma 2, ponieważ masz pewność, że będzie działać.

Opublikowano

Czy wie ktos moze jak zrobic ten serwer no CD Key ?? Moglby ktos pomoc chcialem na swoim pobiegac i zobaczyc co i jak dopiero pozniej kupic na gy-online jest za 39zl tylko ze niewiem czy warto chcialem sie przekonac a tu kupa nic nie dziala porty poblokowalem itp. i mnie ciagle banuje na wlasnym serwerze :(

Już sobie prowadziłem i udało się wbić na scrackowany serwer:p
Opublikowano

Oczywiście że Arma 2, Arma 3 i ten " mod " DayZ są epicko zbugowane i epicko trudno to uruchomić

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...