Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pakowanie w szturmowca

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się pakować szturmowca, tj. nowe pole, Kreftdjur i paczka z Famasem?

Opublikowano

Tak gdzieś 4 lipca będę mógł kupić szturma. Dostanę kasę za koniec roku i doładowanie fona, czyli będę miał 13300F. Jeśli dobrze liczę, zostanie mi 903F na BFH.

Opublikowano

Ja bym polecił ci aeka z nemezis, viper, predator i na drugim slocie famas z nemezis, viper, predator i jak masz to m145

Aek z nemezis ?? ;P Stabilizująca / Thunderbolt lepiej chyba co ? Ale jak dla kogo xD Ja już tak sie do FAMASA przyzwyczaiłem, ze AEK-iem lamie ;p

Opublikowano

Tak gdzieś 4 lipca będę mógł kupić szturma. Dostanę kasę za koniec roku i doładowanie fona, czyli będę miał 13300F. Jeśli dobrze liczę, zostanie mi 903F na BFH.

Kup lepiej paysafecarda, bo SMS się nie opłaca.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Do 4 lipca magą Ci paczke z famasem zwinąć.

Btw, dlaczego mieliby nie sprzedac Ci psc? Doladowania do telefonu albo pomidorów tez ci nie chca sprzedać?

Opublikowano

Kup lepiej paysafecarda, bo SMS się nie opłaca.

Nom ciekawe dlaczego? Jak widzę, za 20 zł mam tylko opcję 11000F za 25zł i 5000F za 12zł, a SMS mi wygodniej.

500 post :D!

Opublikowano

Mam REX-a i M-993 Elite. Rex jest troszke za wolny dla mnie ;/ Ale duzo osób z nim gra. Ja bym sb jednak doskładał na te PSC :) Poproś starych albo coś ( na urodziny wcześniejsze xD ),

Opublikowano

Ale chyba będę miał Famasa? Urodziny miałem w maju. Żeby tylko tej paczki nie wycofali. Już czuję wyzwiska: lvl 1 famas

Opublikowano

Chodzi o to, że jeszcze nie mam nowej postaci. Czyli muszę jeszcze zapłacić 2499F

Opublikowano

Mam. O nazwie MrConnorPL. Ale wtedy byłem lama,bo to moje pierwsze konto. A wiesz, lepiej mi mieć jedno konto. Mogę swobodnie wydawać funds,a na hackach nie będę grał.

Zresztą- jeśli wycofaja paczke do 4 lipca,to nie wydaje kasy. Bez famasa nie chce grać.

Że tak nieładnie powiem, może ma ktoś doladowanie za 5 zl do orange lub t mobile?

Opublikowano

Mam. O nazwie MrConnorPL. Ale wtedy byłem lama,bo to moje pierwsze konto. A wiesz, lepiej mi mieć jedno konto. Mogę swobodnie wydawać funds,a na hackach nie będę grał.

Zresztą- jeśli wycofaja paczke do 4 lipca,to nie wydaje kasy. Bez famasa nie chce grać.

Że tak nieładnie powiem, może ma ktoś doladowanie za 5 zl do orange lub t mobile?

Daj na pw numer i sieć
23819a36.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...