Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Thresh, support? Nope!

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, takie tam miałem grać supportem (Thresh), lecz niestety ziomek wziął Leonke i musiałem grać Threshem na midzie, co prawda pierwszy raz, ale się udało. Wynik:

l7d6ip.jpg

Na początku miałem nadzieję, że będę grał na Kate, a tutaj Talon. No nic. Talon po 2 deskach zmienił się z Kata, która miała desek 3. Potem to już było z górki. Kata wskakuje we mnie włącza ulta, a ja wciskam magiczny klawisz "E" xDDD no i GG.

p.s

Wiem, że troszkę zwaliłem build, ale naprawdę nie wiedziałem jak go budować, generalnie teraz już wiem.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

W sumie talon jest generalnie udupiony po 6, bo skoro musi do ciebie podejść, ultujesz go, a ult ma straszny dmg, szczególnie ap.

Gratz. Thresh Ap wcale nie taki bekowy.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Niby wszystko ok.

Ale trzeba też wziąć pod uwagę że niezbyt mieli udany team przeciwnicy.

Katarina pierwszy item Rylai/Rabadon, Lee Sin 0/12 jungle, 30 minuta vayne 133 cs.

Opublikowano

Gz :P ale jakoś i tak bardziej boje się thresha pod adc.. :D ale z AP pewnie ult niezłe dmg ma.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Tak przelicznik jest mega, ponieważ wynosi 1:1, czyli tyle ile masz AP to tyle masz więcej DMG + 550 podstawowego dmg.

A Talon jak we mnie wleciał i próbował na ulcie uciekać "niezauważony" to mu troszkę nie pykło, bo go ściana mego Ulta zatrzymała xD

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...