Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[200S] rpg.bartekzbartek.pl [SURVIVAL+FRAKCJE]

Crafcik14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiamy serwer : Server survival + frakcje

1.pngIP: rpg.bartekzbartek.pl Sloty: 200 Typ: Survival + Frakcje PvP: Tak Premium: Nie Nether: Tak Potwory: Tak Zwierzęta: Tak Whitelist: Nie

2.png Założyciel - Korn // Technik - SpixXxel // Gł.Admin - LLancerPL // innych poznasz na serwerze

3.png Dobrane pod survival / frakcje

4.png Miła administracja. Serwer stoi na mocnej maszynie co eliminuje lagi. Naprawdę przyjemnie się gra. ItemShop - Forum - TS3 - Zapraszam!

wygenerowanoprzez.png

czo mi usuwajo sygny? xD

Opublikowano

Prawda jest taka ze bratekzbartek ma tylko z tego $$ nic wiecej zareklmowal i ma w dupie i czeka na hajs :D No niestety , przykra prawda a serwer w sam sobie jest chujowy , mozna kopiowac itemy chcialem to zglosic lecz mnie wszyscy tam olewali no coz :0 tak samo jak mozna sobie gamemode bardzo latwo zalatwic trzymajcie sie :)

Opublikowano

rarlon , Korn zrobił w sklepie opcję unban ... (tylko dla hajsu) ale ogólnie serwer fajny. ;D Napisz na pw jak kopiować itemy xD

czo mi usuwajo sygny? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...