Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kto zrobi mi paczkę modów do minecraft 1.5.2?

Danajny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie =D Mam mały kłopot... Mody nie chcą mi się wgrać. Czy ktoś mógłby zrobić mi paczkę z podanymi niżej modami? Będę nagrywać Let's playe z modami, coś podobnego do Rezi'ego "MC na modach". Kto mi stworzy taką paczkę? NIE CHCĘ LINKÓW DO INNYCH PACZEK CHYBA, ŻE NIE MA TAM 1-2 MODÓW, ALBO JEST O 1-2 INNE MODY ALBO JEST WIĘCEJ O 1-3 MODY!

Dam LIKE + w opisie filmu podam, kto zrobił paczkę i w filmach będę mówić o nim/niej!

Mody, które są potrzebne:

Optifine

-Forge
-ReiMinimap
-TreeCapitator
-Dynamic Lights
-Backpack
-Better dungeons
-CraftGuide
-MoCreatures
-Damage indicators
-Inwentory Tweaks
-Mutant Creatures
-Ruins spawning system
-The Twilight Forest
-Matmos
-Minions

-Goblins

Padłeś, powstań COBBELSTONE!

Gość michal12386
Opublikowano

pewnie działa ci tylko too many items a po wgraniu modloader nic nie dziala ? bo jeżeli tak to tylko forge ci pomoże

Opublikowano

Ziomuś, jest tak, że jak wgrywam Forge to mi ładuje się przez pół godziny do 8% i potem crash ;/ Kilka razy robiłem... I nic... Jeśli ktoś zrobi paczkę będę wdzięczny ;D

pewnie działa ci tylko too many items a po wgraniu modloader nic nie dziala ? bo jeżeli tak to tylko forge ci pomoże

Padłeś, powstań COBBELSTONE!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...