Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Royal , National + jaka broń comando

Zekori666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka najlepsza broń dla komandosa u Royali ? Do 5900 funds,jak jakaś będzie tania i dobra to jak starczy na jakiś dobry nóż to podajcie,a jak nie starczy na dobry to powiedzcie jaki po prostu też. Na temat nie zwracajcie uwagi ;d

Albo inaczej,opłaca się m-21 z zimowym kamuflażem kupić?

Opublikowano

Spokojnie zadaj jedno pytanie a następnie drugie :D. Co do pytania to ja poczekałbym na ofertę z nożem super, snajperką uber i chyba jeszcze pistoletem. Możesz też kupić oddzielnie m95 i pistolet w ofercie, a co do m21 to jest to broń bardziej dla początkujących chociaż nie jest wcale taka zła (osobiście wole snajperki daleki i wolny).

iuub.png

Opublikowano

M21 dla początkujących? Serio ku*wa? M21 to bardzo dobra bron na krotkie dystansy. Jest to reskin super rusznicy roderyka.

Polecam ci kupic super ręczną armatę harrego lub super pukawke pipsqueka

Opublikowano

@up

Nie na krótkie - wszystkie snajpy są na daleki, tylko jest bardzo szybkostrzelna, dość duże obrażenia. Jednak ja polecam M95 lub wersję super(nazwy nie pamiętam. Dodatkowo jeszcze polecam Super Ręczną Armatę Harry'ego(pistolet na daleki dystans) lub Super Nóż Royal. I odpowiedniki dla natio.

Opublikowano

NIe, nie opłaca się Ci kupować M-21, ponieważ jest to reskin broni Super Rusznicy Roderyka, Kup rusznice i zaoszczędź funds na ubrania/wigety/pozy.

Najlepsza broń commando?

Nóż - Super Nóż Royal/Uber Nóż Konrada

Karabin Snajperski - Super Pukawka Pipsquecka/Uber Snajperka Stefana, na bliski snajpy- Super Rusznica Roderyka/UberGlebołamacz

Materiały wybuchowe - M32/MGL140

Opublikowano

Super Pukawka Pipsqueka. Bardzo dobra snajperka, duże dmg. Kupisz za jakieś 3359 Funds. Jeśli masz już zakupiony LR Pistol, to dobrze. Jeżeli nie, to dokup go - Super Ręczna Armata Harrego ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Snajperki są na daleki dystans...tylko różnią się szybkostrzelnością i zadawanymi obrażeniami. Ja polecam tak jak kolega wyżej Super Pukawkę Pipsqeaka lub Super Armatę Harry'ego. M21 ma tłumik więc strzela ciszej niż wersja super. Można zaskoczyć przeciwnika. Teraz w sklepie premium jest też M95/SVD za 999f jak masz premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...