Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontroler

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Do szkoly dojezdzam tak, ze najpierw jade autobusem, wysiadam, przechodze przez ulice i mam od razu tramwaj. Zazwyczaj gdy przychodze do szkoly to jestem okolo 7:55, gdy mam na 8:00. Co miesiac kupuje bilet miesieczny, ten ktory mam jest do 30 czerwca. W piatek był jak dobrze licze 21, jechalem autobusem i wszedl kanar, sprawdza wszystkim bilety, w koncu podszedl do mnie i poprosil o bilet, no to wyjalem i mu pokazalem. W momencie, kiedy pokazywalem do mojego przystanku, na ktorym wysiadam bylo okolo 50m. Kiedy autobus zatrzymywal sie na moim przystanku kanar nie oddal mi jeszcze mojego biletu, wiec poprosilem go, czy nie moglby mi go oddac, gdyz zawsze tutaj wysiadam. Tyle, ze on sie nie zgodzil i zmuszony bylem jechac na dalszy przystanek, ktory znajduje sie duzo dalej i nie mam tam tramwaju, przez co musialem isc na piechote do szkoly. Co prawda tramwajem jade tylko 2 przystanki, ale mimo, ze szedlem dosc szybko spoznilem sie ponad 15 minut, a spoznienie powyzej 15 minut zapisywane jest jako nie obecnosc. I nie wiem, czy nie bede mial przez to obnizonego zachowania. Czy te kontroler nie mial obowiazku wysiac na moim przystanku?

Opublikowano

Kontroler nie ma obowiązku wysiadać na Twoim przystanku. Może Ci zrobić taką 'przysługę', albo zwyczajnie oddać bilet i puścić. Jedna nieobecność nie sprawi, że będziesz miał od razu obniżone zachowanie. Poza tym to już końcówka roku szkolnego, nikt Cię za to nie pogoni. Chyba wystarczyłoby jakbyś nakreślił nauczycielce sytuację. Nie panikuj, bo nie ma z czego. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...