Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zwrot Xerath'a po reworku

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie, bo gdyby była taka możliwość to mógłbym połowe swoich postaci zwrócić, bo większość z nich miała jakieś drobne zmiany.

To by było dla Riotu nieopłacalne.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Podlega normalnie zwrotowi jeśli masz 3 żetony i go kupiłeś w odpowiednim czasie, nie dostaniesz jakiegoś specjalnego zwrotu za rework.

Opublikowano

Mi się wydaje ze będzie można zwrócić tak jak Xina Eve czy Twicha. Mi się osobiście udało tyle ze wtedy żetowny właśnie wchodziły więc teraz nie wiem ale wydaje mi się ze tak.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

A mógłbyś napisać co pisałeś do supportu?

najpierw 3 gdy można było jeszcze zwracać przez support (początek-środek sezonu 2) i 4 postacie przez żetony XDD (tak, 4. dobrze widzisz)

Opublikowano

nie zwrócisz nic nie mając żetonów, nawet nie fatyguj się pisząc do supportu bo odpiszą ci o systemie żetonów

Opublikowano

Ja pisalem do riotu po zwrot Rengara to mi odpisali ze mialem 3 zetony zuzylem? moja sprawa , dowidzenia

(oczywiscie w skrocie bo jak zawsze oni tylko kopiuja sobie z notatnikow i wklejaja np przepraszam nie jest to mozliwe jezeli chcesz o to dalej prosic skontaktuj sie lub zobacz na forum <link>
dupa
<link>
kupa
<link> :/)
wiec NIE nie oddadza ci :/

Opublikowano

Czytałeś w ogóle temat? Jeżeli postać dostaje reworka to można ją zwrócić bez żetonów. Kurde ludzie jeśli jesteście niepewni lub ciemni w temacie nie wprowadzajcie innych w błąd.

Opublikowano

Wątpię, morello pisał dość niedawno o tym w temacie o reworku irelii i mówił że nie będzie możliwości zwrotu.

Irelia dostanie reworka ? Moim zdanie odstaje w wygladzie, ale skille sa ok.

Opublikowano

Jak masz żetony to możesz zwrócić.

A takie pytanko? Po co chcesz go zwracać? Wydaje mi się że po reworku będzie jeszcze leszpy.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...