Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eq do v2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak , jeżeli chcesz ogarniać po 2-3 grupki na 50 lvl to dużo ci niepotrzeba , a mianowicie :

- Aura m4/m5 , wystarczy + obojętnie co oprócz berka (bo zwiększa otrzymywane obrażenia)

- Bojowiec/Reniferek 200ataku lub 20% na potwory (Lepiej 20% na potwory)

- Rib/Fms +9 sr 25+ , wystarczy

- Buffki na M1 (Pomoc , Błogo) , powinny wystarczyć ale z buffkami na m4/m5 będzie Ci dużo łatwiej

- HP im więcej tym lepiej

- Nwm. dokładnie ile obrony ale powyżej 200 , powinno wystarczyć

+ szczerze po 2-3 to malutko jak na bodziaka i na ten lvl , ja ninją z buta na 52 lvl brałem po 4-5 grupek :)

Dodam iż : Aura na m8 lub wyżej + Reniferek 20% na potwory + Rib +9 śr. 35 lub wyżej + wszędzie gdzie się da 1,5k HP lub lepiej 2k HP + Buffki na m7 lub wyżej i powinieneś ogarniać po 3/4 spota pod ściana a może nawet całego ( TAK MI SIĘ WYDAJE , ALE JESTEM PRAWIE NA 100% PEWIEN ).

Pomogłem daj + / lajk :)

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...