Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] SKS

Seba1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że nie warto są lepsze snajperki. Chyba, że chcesz bić rekordy odległości to kupuj :)

Procesor: Intel Pentium Dual Core G840 2,8Ghz 2,8Ghz

Grafika: Nvidia GeForce GTX650 1GB DDR5

RAM: Gigabite 4GB DDR3 1333Mhz

Zasilacz: Chieftec 350W

Net: 10Mb/s

Monitor: Asus 21,5" 1920x1080

Opublikowano

Jest to idealna snajpa na OMAN jak dla mnie :) Z dźwigu zniszczysz wszystko :) Ja mam osobiście jedno miejsce gdzie do pkt D jest ~ 350m i na runde robie około 30 fragów i dedam 2/3 razy. Dla niektórych jest wadą, że SKS jest snajpą automatyczną, ale wg mnie to nawet lepiej. Daje dużą przewage na odległość, a bulletdrop jest minimalny w porównaniu do innych karabinów.

Opublikowano

Podobna do M110, ale lepsza, więc jak najbardziej tak. Nie jest aż tak szybkostrzelna jak VSS, ale jeśli grałeś w cs'a, to możesz porówać ją z tzw. "autoszmatą". ^^

Opublikowano

Bierz, jedyna spośród półautomatów (nie auto :D), która się naprawdę nadaje do gry. Na każdy dystans dobra (na bliskim szybkostrzelność + damage, na dalekim - bardzo mały bulletdrop i najlepszy zasięg).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nasz mistrz recona, surasmen kiedyś dał na forum screena jak 400m wyciągnął SKS'em :D

Jak napisał @up SKS jest najlepszym półautomatem

Opublikowano

Nasz mistrz recona, surasmen kiedyś dał na forum screena jak 400m wyciągnął SKS'em :D

Jak napisał @up SKS jest najlepszym półautomatem

Nie po ranked-killu skilla poznasz tylko po współpracy w teamie.

Opublikowano

Nie po ranked-killu skilla poznasz tylko po współpracy w teamie.

Myślisz, że dlaczego mam takie słabe k/d? :D

Po części dlatego, że nie campie jak jakiś idiota w 1 miejscu, tylko sam napędzam grę.

Nie raz było tak, że jak wbiłem, to all flagi były zajęte przez wroga, a ja sam przejmowałem po 3 flagi (potem 4tą sami dawali rade xD)

A i nie polecam lunety dedeye.

Dziś jak chciałem z nią polatać na omanie z sv98 to miałem staty 30/6, lata ta luneta jak młyn :P

SKS fajnie się gra na sharqui z reddotem, albo jak jesteś na omanie ruskimi i masz przejęte wszystkie flagi, to z plaży zdejmujesz ludzi na lotniskowcu :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Taa, trzeba grać na wysokich ustawieniach.

Na niskich ja z plaży nawet lotniskowca nie widze :D

Najdalej mogę zabić jak stoje na D i jakiś typek siedzi na igli. Jego nie widze, ale widać jak się igla kręci to pyk pyk i headshot

Opublikowano

SKS-em z RedDotem nie grałem jeszcze :) Ale do odważnych świat należy dziś spróbuje :) Jeszcze sie fajnie z górki po prawej od A z samego konca do D strzela ( około 370m ), na 30 fragów to jakieś 7-8k pkt jest.

Opublikowano

Ja gram sks'em z rangeage (ta z pakietu l96) i super się gra.

Lufa precyzyjna, Viperki, stabilizująca i rangeage

@down zajżyj tu :p

Opublikowano

weż komende strzał ustaw na kółko sks-em kosiara.

Jest to dobre, dopóki grasz z reddotem, albo lunetą co nie ma regulowanego przybliżenia.

Do abakana też się przydaje tak grać :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wiecie, ze shodredux na YT recenzowal wszystkie bronie z p4f i teraz jest jego pakiet, wpiszcie jego nick na YT i wyjdzie, fajne filmiki robił :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...