Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zainstalować Bola czy jakąś tak.

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zainstalować Bola do ryze tak aby działało oraz skąd pobrać szukałem poradnika o tym na yt (nie reklamuje jak coś) i nie znalazłem mogli byście mi wszystko podać co i jak po kolei robić by to zainstalować i działało na ryze (mógłby być na pw link)

I czy jak dostanę bana za to, to na smurfie ten ban będzie na zawsze ale czy to będzie ban na ip (że wgl nie będę mógł grać w lola? czy będę mógł grać na 30 lvl moim?

Z góry dzięki.

Opublikowano

szymico widziałem ten poradnik co podałeś do niego link ale go nie kumam.

Głównie instrukcji.

że trzeba do folderu jakiegoś scriet czy coś i słowa focus nie znam xD

Opublikowano

Zrób sobie folder z bolem na pulpicie, uruchom go, zaloguj się, dodaj skrypty, zaznacz te których chcesz używać, uruchamiasz gre u tyle.

A bana za to nie dostaniesz bo jest to niewykrywalne.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A używasz tego? lub używałeś i wiesz od a do z jak to zrobić? jeśli tak to prosiłbym o kontakt np gg lub skype bo ja w robieniu czymś nie ogar totalny xD
Do tego nie mogę tego pobrać z tego linka mam error na czerwono
może trzeba się tam zarejestrować?
widzę angielska stronka więc pewnie bol też po angielsku to tym bardziej potrzebuje pomocy bo ja mam anglika od tego roku (1gim) w podstawówce miałem niemiecki.

Opublikowano

"I czy jak dostanę bana za to, to na smurfie ten ban będzie na zawsze ale czy to będzie ban na ip (że wgl nie będę mógł grać w lola? czy będę mógł grać na 30 lvl moim?"

Nie koniecznie dostaniesz bana na 2 kontach, ale jest to calkiem mozliwe jesli uznaja ze sa polaczone ze soba.

Z tego co slyszalem na forum bot jest malo wykrywalny ALE NIE RADZE GO UZYWAC. Na poczatku wszystko bedzie ladnie pieknie a pozniej zaczna sie masowe bany jak to bylo w przypadku Tibi.

Szkoda marnowac czas na gre z botem po osiagnieciu danej dywizji dzieki botowi wcale nie bedziesz lepszym graczem

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...