Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi podczas nagrywania.

Forex2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem.

Ostatnio postanowiłem nagrywać sobie PVP z MineCrafta.
Postanowiłem wypróbować Frapsa. Zainstalowałem ustawiłem na 30 fps i gdy zaczełem nagle mam w grze 11 fps'ów. Mam prawie cały nowy pusty dysk więc to nie wina pamięci.

Próbowałem także inne programy również lagi.

Specyfika komputera: Procesor: AMD Atholon II X4 640 Procesor (4 cups) 3.0 Ghz

Pamięć RAM: 4096MB RAM

Windows 7 HomePremium 64 bity.

Proszę o pomoc. Będą nagrody moge komuś polikować nawet bampowac przez godzine temat!

pomozcie

pomozecie?

Opublikowano

Postaraj się usunąć pliki których nie używasz. Zainstaluj optifine (http://www.minecraftforum.net/topic/249637-152-optifine-hd-d5-fps-boost-hd-textures-aa-af-and-much-more/) . Uruchamiaj MC przez: Razer Game Booster . Daj piorytet dla MC w menedżerze zadań. Wyłącz all programy prócz MC. I ogólnie ja też mam ok 20fps podczas nagrywania :/

Opublikowano

Spróbuj innym programem (np. Action!) Przydziel więcej ram do MC. Zainstaluj inny Teksturepack np. Faithfull (Ja na nim mam więcej FPS niż na standardowym) Wyłącz GG/Steam.

Opublikowano

To był sarkazm... (Kogo teraz dają na moda? Ehhh...)

Podaj jaką masz kartę graficzną oraz rozdzielczość w której nagrywasz.

Opublikowano

Twój komputer jest wmiarę dobry więc, nie powinnieneś mieć lagów na nim :) grająć w minecraft'a spróbuj wgrać OPTIFINE WERSJE ''ULTRA'' ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...