Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja pierwsza animacja

Skaciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem pierwszą w całym życiu animacje, nawet popularnym Pivotem się wcześniej nie bawiłem,

oto efekt:

18+

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Za malo krwi, i krew nie taka , jak to powiedziec ... nautralna? Nie chodzi o to ze ma sie wylewac jak na filmach tylko zeby nie wygladala jak woda :D

61093c6efb.png

Opublikowano

animacja hehć.
18+ hehć.

sam ruch jako ruch, nie jest zły, ale po prawo ręka zaczyna robić się biała (tego chyba nie powinno być, a jeśli już miała to być koszulka, to ją oddziel kreską)
krew zaczyna się od ręki osoby która ma nóż a nie "poszkodowanego" dziwnie to wygląda.
słaby efekt krwi
no i przecięta ręka nie wygląda na przeciętą

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ogólnie to dość słabo. Może spróbuj z czymś banalniejszym? Obcinanie dłoni chociażby? Bo tutaj wygląda wszystko naprawdę sztucznie, krew nie ma koloru krwi, nie ma w ogóle rany i jakoś tak dziwnie tryska, niczym wulkan.

Opublikowano

Przypominam, iż jest to moja PIERWSZA animacja w życiu.

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Fajnie ale tak jak by przenikał ten nóż a nie ciął :D, ogólnie mało krwi to ma się lać fontanna ma być :D, 5/10

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zrobię lepszą wersję z fontanną krwi i poważną raną po cięciu + ładniejsze rysunki xD

Myślę, że będzie lepsza :D

Mój PC:

Opublikowano

Dobry początek jak dla mnie, ale musisz jeszcze popracować jeśli chcesz robić takie animacje, typu Wyrzutki Quarriora. (Mam nadzieje że ktoś to pamięta!)

Tylko fakt, ta krew jakaś taka niemrawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...