Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić SC2 czy Diablo 3 ?

Alex Mercer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która gra jest Waszym zdaniem lepsza : Starcraft 2 czy Diablo 3 ? Gram w Diablo od pewnego czasu, ale tak myślę że może popełniłem błąd kupując tę właśnie grę.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Tak, ale na Diablo III można zarobić :) Podoba mi się to wbudowane AH i wystarczy mieć konto PayPal.
@Alex Mercer, pofarm, sprzedaj trochę itemów za te pieniądze kupisz sobie SC2.

Opublikowano

Już patrzą pod katem zarobku :) SC2 i D3 to 2 różne gry. W Diablo przegrałem z 60h i czasem mam ochotę wrócić pofarmić. W SC2 to jedynie na trialu z 3h i gra może wciągnąć ale nie mam już czasu uczyć się jej od podstaw. Dla mnie remis.

2u40wi1.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@up srsly ? "Ja polecam Ci diablo 3 ponieważ sam gram..." ten argument zabija.

Casual - kup diablo 3 i farm itemki

Lubisz strategie ? Kup SC 2, gwarantuje że będziesz przy tej grze się tak wkur***ł, no chyba że jesteś szybki jak ludzie z Korei.

Pooglądaj filmiki z obu gier i zobacz co Ci bardziej pasuje a nie piszesz na forum o cheatach jaka grę kupić. Tak samo mogę zapytać czy kupić bułki czy chleb.

Napisałeś że grasz już od jakiegoś czasu w diablo i nie wiesz czy dobrze zrobiłeś kupując tą grę. To ja się kurwa pytam po co zakładać temat "Co kupić" jak już jedną z tych dwóch gier masz kupioną, a raczej jej nie odsprzedasz.

Fuck logic.

Z tym zarabianiem na D3 ... bez uniesień, może kiedyś było fajnie ale teraz to sobie raczej nie zarobisz kokosów.

-

Budowniczy
Opublikowano

Diablo III, bo możesz zarobić :)

Diablo III jest popularną grą MMORPG, gra w nią bardzo dużo osób więc polecam Diablo III :D

Pozdrawiam,

efx.

Opublikowano

Powiem tak, Diablo nie nudzi się aż do momentu... lecz gdy grasz z jakimś kolegą, to można grać 24/7 :D

logo8.png

Niedługo...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chodzi o zarobki to wszystko kwestia dużego farta... możesz grać 1 dzień i wypadnie Ci artefakt wart kilkadziesiąt euro, z możesz grać i miesiąc i nic Ci nie wypadnie. Jak przejdziesz całe d3 to zacznie się nudzić...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...