Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Płatności...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

W tym temacie chcialbym dowiedziec sie odpwowiedzi na kilka pytan.Mianowicie robie juz swoj serwer minecraft i mam zamiar niedlugo postawic go na hostingu ownserver.pl i oto kilka pytan dotyczace platnosci:

1Czy moge udstepniac publicznie kody sms zawarte na moim koncie ownserver do ofert takich jak zakup vipa itp . Polegalo by to na tym ze ja daje tresc SMS gracz wysyla go pod dany numer a potem mi daje kod ktory ja wpisuje jako doladowanie a ja daje mu range ?

2.Czy mozna kopiowac regulaminy na moje forum z innych stron serwerow MC ?

3. Podajcie mi jakies nowoczesne eventy jakies pluginy ktore obsluguja eventy itp

4. Jak doladowac portfel na ownserver.pl zeby nie stracic polowy wartosci.Slyszalem cos o mozliwosci UKASH nawet dobra wyjasnijcie mi o co z tym chodzi i czy to jest bezpieczne i za ile dostaje sie kase do wirtualnego portfela na ownserver

Opublikowano

Na 1 użytkownik już odpowiedział.

2. Lepiej nie kopiować od innych

3. Spleef, Arena PvP

4. Ukash? Tak, to są kupony Ukash, ale ja ich nie widziałem, lecz szukałem.

Są chyba mapy, na których są pokazane miejsca z Ukash.

To można porównać moim zdaniem trochę do PaySafeCard.

Dajesz 20zł, sprzedawca daje Ci kupon, a Ty ten kod z kuponu (UKASH) przepisujesz i cała filozofia.

Masz 20zł na koncie i nic nie tracisz.

343731479829004887779.png

Opublikowano

A po ilu okolo dniach dostaje kase z UKASH do wirtualnego portfela na ownserver i czy cena tego kuponu UKASH jest jedna np 50 zl czy mozna kupic je za rozne ceny ??np 20 zl 30 zl 25 zl ?

2. I wiecie moze jak zalozyc ten sklep co jest od razu po zalozeniu serwera na ownserver.pl taki automatyczny firma od razu go daje wiecie jak go skonfigurowac i czy to jest taki sam SHOP jak np automatyczny ze zwrotem SMS ?

Opublikowano

Kupony Ukash działają mniej więcej jak smsy, doładowuje się konto od razu, bo wpisujesz tak jakby kod zwrotny, a używając przelewu pieniądze muszą najpierw dojść, prawda?

2. To działa tak, że:

1) Gracz idzie sobie na stronę ItemShopu (przykładowo): ITEMSHOPdodu1223.pl

2) Gracz wybiera opcję VIP (Teraz wyświetla mu się komunikat o treści smsa i numerze)

3) Gracz wysyła sms'a na podany numer

4) Gracz uzyskuje sms zwrotny do telefonu

5) Gracz przepisuje kod w okienko

6) Wykonuje się komenda, która jest ustalona przez właściciela (np: "pex user nick group set VIP" [WAŻNE! Bez SLASHA])

343731479829004887779.png

Opublikowano
1Czy moge udstepniac publicznie kody sms zawarte na moim koncie ownserver do ofert takich jak zakup vipa itp . Polegalo by to na tym ze ja daje tresc SMS gracz wysyla go pod dany numer a potem mi daje kod ktory ja wpisuje jako doladowanie a ja daje mu range ?

Tak

2.Czy mozna kopiowac regulaminy na moje forum z innych stron serwerow MC ?

Nie, chyba, że autor wyrazi na to zgodę

3. Podajcie mi jakies nowoczesne eventy jakies pluginy ktore obsluguja eventy itp

Speelf, SimpleEvents

4. Jak doladowac portfel na ownserver.pl zeby nie stracic polowy wartosci.Slyszalem cos o mozliwosci UKASH nawet dobra wyjasnijcie mi o co z tym chodzi i czy to jest bezpieczne i za ile dostaje sie kase do wirtualnego portfela na ownserver

Przelew, całe pieniądze dochodzą

Tyle odemnie

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Wielkie dzieki duzo mi to wyjasnilo jak bede mial jakies pytania bede pisal jeszce w tym temacie

A wiesz mozesz podac jakis kontakt z toba bo ja patrzylem ten SMS shop na ownserver i jego trudno jest zrobic moglbys mi wytlumaczyc kiedys co i jak z tym ? to do taylora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...