Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs informatyczny.

CrazyElite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wam wszystkim.

Na temat informatyki znam na prawdę bardzo, ale to bardzo wiele a w następnej klasie (2 G) będzie mi bardzo potrzebne wygrać konkurs informatyczny na poziomie wojewódzkim ( wtedy będę mógł mieć 6 na koniec ;x).

Poszukuję testów i innych materiałów które sprawdziłyby moją wiedzę oraz jeżeli nie będę czegoś wiedział, to mnie dokształcił.

Najlepiej takie jednokrotnego wyboru online ;)

Za każdą stronę która mi w tym pomoże postaram się dać Like o ile mi się nie skończył limit ;x

(w tym roku w konkursie informatycznym zabrakło mi dosłownie 2 punktów do przejścia w następny etap :/)

Opublikowano

Programujesz C++, tworzysz strony, grafikę? Konkrety pliss

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Chodzi mi konkretnie o ten konkurs, bo szczerze to wydaje mi się że znam prawie wszystko o ,,komputerze" choć nie jestem tego pewien i chciałbym to sprawdzić... A jeżeli czegoś nie będę potrafił chciałbym się ,,doszkolić" gdyż bardzo ważny jest dla mnie ten konkurs :/

Opublikowano

Chodzi mi konkretnie o ten konkurs, bo szczerze to wydaje mi się że znam prawie wszystko o ,,komputerze"

no to żeś mnie chłopaku rozbawił.

Informatyka to zbyt dużo materiału żeby ktokolwiek ogarnął wszystko.

Powiem Ci, że raczej nie da się przygotować do konkursu o informatyce, po prostu musisz mieć wiedzę.

możesz sobie porobić testy na Technika informatyka, bo właściwie innej opcji nie widzę. ( tak ja i moi znajomi "uczyliśmy" się do egzaminu)

egzaminzawodowy.info

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Zdaję sobie sprawę, że wszystkiego potrafić się po prostu nie da jeżeli chodzi o informatykę, ponieważ samych języków jest kilkadziesiąt.

Chodziło mi o to, że raczej do konkursu posiadam całą możliwą wiedzę aczkolwiek nie chciałbym żadnych niespodzianek ;x

Opublikowano

hah, chyba nikt nie chce przykrych niespodzianek, ale zrozum, że zawsze znajdzie się coś czego akurat nie będziesz wiedział.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Poszukaj testów na stronie szkoły o ile są i rozwiązuj. Napewno nie wiesz wszystkiego jest to taki kierunek ,gdzie trzeba cały czas się dokształcać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...