Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Typ serwera jaki chcecie?

Typ serwera  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze chcia?by?/a? zagra??

• SkyBlock
      0
    • RPG (Na modach, w?asny launcher, nowe zbrojki itp. itd.)
      7
    • RPG (Same pluginy)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To znowu ja z kolejną ankietą dotyczącą wyboru typu serwera minecraft. Jeżeli masz inną propozycję pisz niżej, ale odpadają survival, pvp oraz freebuild. Czekam ;)

Opublikowano

RPG z własnym launcher'em wydaję mi się najlepszy :) O ile wszystko ładnie zaplanujesz, napiszesz etc. a nie np. tylko wstawisz texture pack'a...

Serwerów SkyBlock jest na prawdę masa jak i tych elitarnych(w tym polskie) jak i tych mniejszych - myślę ,że nie opłaca się robić SkyBlock'ów no może ,że dodasz coś ciekawego urozmaicając tym grę. :P

1oo Post!

Opublikowano

Ja stawiam na RPG z launcherem, bo nie trzeba się męczyć, żeby je wgrywać i usuwać, kiedy chce się wejść na serwer.

Mało już dobrych RPG'ów.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Launcher mam praktycznie od dawna skończony tylko zatrzymałem się z pracą nad mapą przez bardzo małą ilość czasu i rąk do pomocy. Mśylałem o skyblocku bo jego łatwo skonfigurować i zarządzać. Jak macie jescze jakiś propozycję to pisać :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...