Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna pytanie

Caroline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znam specyfikacji ale jest dobry komp , ponieważ to brata a mu się spaliła jakaś karta na której grał w te wszystkie nowe gry na wysokich detalach.

Budżet około 400zł. , a ja chcę mu kupić jakąś kartę ponieważ ma urodziny to jakiś mały prezent, ... przy tamtej karcie też piszę że nówka czyli lepiej tą 7770?

bo tam niby piszę że ta jest wydajniejsza o 40% od 7770.

Opublikowano

Napisałam że nie mam, ale on miał napewno dobry sprzęt ponieważ grał w Battlefielda i inne nowinki na najwyższych wymaganiach. Nie posiadam jego sprzętu .

Opublikowano

Nie znam specyfikacji ale jest dobry komp , ponieważ to brata a mu się spaliła jakaś karta na której grał w te wszystkie nowe gry na wysokich detalach.

Budżet około 400zł. , a ja chcę mu kupić jakąś kartę ponieważ ma urodziny to jakiś mały prezent, ... przy tamtej karcie też piszę że nówka czyli lepiej tą 7770?

bo tam niby piszę że ta jest wydajniejsza o 40% od 7770.

Ciepły, wirujący nie do wytrzymania referent na dodatek okrojonej wersji.

7770 będzie lepszy.

Ale sprzęt podaj, bo przy nowej karcie chyba nie chcemy fajerwerków, a procesor może być ograniczeniem dla karty ;).

Opublikowano

Nie posiadam sprzętu ... ale napisałam że mu wszystko chodziło dobrze, tylko spaliła się karta ponieważ uszkodził się wentylator w niej, a tak to tamta karta trzymała z 2lata bez problemowo.

Opublikowano

Nie posiadam sprzętu ... ale napisałam że mu wszystko chodziło dobrze, tylko spaliła się karta ponieważ uszkodził się wentylator w niej, a tak to tamta karta trzymała z 2lata bez problemowo.

W takim razie bierzesz na własną odpowiedzialność, żeby potem skarg nie było, że coś chodzi nie tak ;).

7770 jest wydajniejsze od tego SE, cichsze oraz chłodniejsze.

Opublikowano

ok dzięki, a innych kart w podobnej cenie może nawet lepszych nie ma :) ? Czy 7770 jest najlepsza w takiej kategorii cenowej, i czy na tej karcie bezproblemowo będą mu działać tamte gry co wtedy?

Opublikowano

ok dzięki, a innych kart w podobnej cenie może nawet lepszych nie ma :) ? Czy 7770 jest najlepsza w takiej kategorii cenowej, i czy na tej karcie bezproblemowo będą mu działać tamte gry co wtedy?

W tej cenie najlepsza (z nowych).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...