Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Revential.pl - Nowości od strony clienta.

Revential

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Przedstawiliśmy już wcześniej nowy panel postaci, teraz przyszła pora na kolejną porcję nowości.

loginpng_nxsnqww.png

krolestwo_nxsnqwa.png

ladowanie_nxseheq.png

Jeśli macie jakieś sugestie odnośnie funkcjonalności, układu itd itd.. z chęcią ich wysłuchamy ;)

Zapraszamy do oceniania jak i również na nasz fanpage na facebooku, na którym z czasem dowiecie się nieco więcej nt. serwera i startu.

https://www.facebook.com/revential

Team Revential.

Opublikowano

Webzen, Ymir, R xD

ładne, bylebyście nie zapomnieli że oprawa graficzna to dobre pierwsze wrażenie, a nie tylko to się liczy.

sygnatura2.png

Opublikowano

Webzen, Ymir, R xD

ładne, bylebyście nie zapomnieli że oprawa graficzna to dobre pierwsze wrażenie, a nie tylko to się liczy.

Nie zapomnimy ;) Za jakiś czas będziesz miał okazje się o tym przekonać.

Kto jest u Was grafikiem? Azprime?

Tak.

Opublikowano

Co to za specjalność zapierdzielić gotowcami od Evila :)

Zróbcie coś swojego wtedy ocenię, pozdro.

Co to za sztuka używać gotowców z epvp w cliencie na Nexanity ;) pozdro.

Obrazki bardzo ładne ..

ale gdzie prezka? Informacje itd.

Prezentacja serwera pojawi się w dziale zapowiedzi, wraz z filmami w najbliższym tygodniu.

Opublikowano

następny fajny serwer ale myślę,że ten serwer będzie przynajmniej czystym mediumem

Serwer będzie HARD, maksymalny level to 120, exp będzie dwa razy większy w stosunku do PL'a. Natomiast zostaną na niego wprowadzone elementy serwera Medium. Jakie? Tego dowiecie się już niedługo z prezentacji ;)

Opublikowano

Serwer będzie HARD, maksymalny level to 120, exp będzie dwa razy większy w stosunku do PL'a. Natomiast zostaną na niego wprowadzone elementy serwera Medium. Jakie? Tego dowiecie się już niedługo z prezentacji ;)

Czyli raty 200%? Nie przesadzacie troche? Ludzie ten 120 bedą wbijali kilka lat.

Srij9JT.png

Opublikowano

Czyli raty 200%? Nie przesadzacie troche? Ludzie ten 120 bedą wbijali kilka lat.

Bez przesady kolego, moge zdradzić, że 80lv będzie można przy optymalnym graniu wbić w ok. tydzień, półtora ;) Poza tym bardzo urozmaicimy rozgrywkę na niższych poziomach.

Opublikowano

następny fajny serwer ale myślę,że ten serwer będzie przynajmniej czystym mediumem

PS. a gdzie jest chunjo w wyborze ja sie pytam

Jak widac na screenie, na serwerze beda jedynie dwa krolestwa, jinno oraz shinsoo.

Opublikowano

Portfolio Evila z deviantart robi wszystko. :P

http://evil.duloclan.com/index.php?page=downloads

Dobra, a gdzie tam widzisz jakikolwiek inny element z tego portfolio poza paskiem zmiany CH? ;) Nie będe już wspominał o "wspaniałym" Aincardzie, który wykorzystuje nazwy Sword Art Online, grafike z Deviantarta i zajebał design z Diablo 3. Nie wspominając o "Nexanity", jesli coś Wam to mówi. No genialnie panowie ;) Zanim zaczniecie coś innym wytykać, spójrzcie na siebie.

PS. Sebastian, czy Dmitri jednak?

PS2.

http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2012/177/d/1/diablo_iii_ui_by_atanichi-d5501fw.png
Mówi wam to coś? ;)
Opublikowano

Dobra, a gdzie tam widzisz jakikolwiek inny element z tego portfolio poza paskiem zmiany CH? ;) Nie będe już wspominał o "wspaniałym" Aincardzie, który wykorzystuje nazwy Sword Art Online, grafike z Deviantarta i zajebał design z Diablo 3. Nie wspominając o "Nexanity", jesli coś Wam to mówi. No genialnie panowie ;) Zanim zaczniecie coś innym wytykać, spójrzcie na siebie.

PS. Sebastian, czy Dmitri jednak?

Hm. jest jedna nazwa z SAO.

Grafika z deviantart? Podstawa elementów grafiki może i tak ale nie tak jak u Ciebie, obraz z deviantart, ramka z globala i i cień z photoshopa.

Zabrałem design z Diablo3? Mówisz o układzie klawiszy w logowaniu? TYLKO układ został zaczerpnięty a grafika została wykonana od podstaw. :)

Po co wymieniasz obcy serwer Nexanity? Przecież rozmawiamy o Twoim serwerze a nie o Nexanity Kainsa i Demetriego.

Wytłumacz mi też jaki Sebstian / Dmitri? Bo jeżeli do mnie to mówisz to niestety nie mam tak na imie. ;)

Usilnie próbujecie powiązać mój serwer z Nexanity bo mamy tego samego partnera biznesowego który daje nam bardzo duże korzyści i jesteśmy dla was mega konkurencją. :)

Następnym razem proszę o normalną rywalizację a nie śmieszną jak dzieci w piaskownicy. :)

Życzę wam powodzenia z serwerem jak każdemu bo nie jestem zawistnym człowiekiem jak większość ludzi na tym forum dla których liczy się tylko kasa, kasa, kasa....

Pozdrawiam.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Grafika z deviantart? Podstawa elementów grafiki może i tak ale nie tak jak u Ciebie, obraz z deviantart, ramka z globala i i cień z photoshopa.

Zabrałem design z Diablo3? Mówisz o układzie klawiszy w logowaniu? TYLKO układ został zaczerpnięty a grafika została wykonana od podstaw. :)

Po co wymieniasz obcy serwer Nexanity? Przecież rozmawiamy o Twoim serwerze a nie o Nexanity Kainsa i Demetriego.

Wytłumacz mi też jaki Sebstian / Dmitri? Bo jeżeli do mnie to mówisz to niestety nie mam tak na imie. ;)

Usilnie próbujecie powiązać mój serwer z Nexanity bo mamy tego samego partnera biznesowego który daje nam bardzo duże korzyści i jesteśmy dla was mega konkurencją. :)

Następnym razem proszę o normalną rywalizację a nie śmieszną jak dzieci w piaskownicy. :)

Życzę wam powodzenia z serwerem jak każdemu bo nie jestem zawistnym człowiekiem jak większość ludzi na tym forum dla których liczy się tylko kasa, kasa, kasa....

Pozdrawiam.

Kolego, Ty chyba próbujesz z nas, użytkowników MPC idiote zrobić. Oto "wasza grafika wykonana od postaw", proszę bardzo:

Elementy clienta:

http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2012/177/d/1/diablo_iii_ui_by_atanichi-d5501fw.png

Tło ekranu logowania zajebane z Eligium:

http://mmohuts.com/wp-content/gallery/eligium-review/eligium-login-screen.jpg?ec9f9b

http://s.cdaction.pl/obrazki/eligium-wybraniec-polska-wersja_bz1rn.jpg

Napis Aincard:

http://psd.tutsplus.com/tutorials/text-effects-tutorials/diablo-text-effect/

Natomiast grafika w wyborze frakcji nawiązuje do Soul of The Ultimate Nation. Dalej zamierzasz wciskać ludziom wszystkie te głupoty?

Zamiast wytykać pracę innych, zajmij się lepiej własnym serwerem i dbaniem o jego reputacje, bo już przed startem niezłą opinie sobie na MPC wyrobiliście ;)

Opublikowano

Pozdrawiam.

Obcy serwer Nexanity z tej samej stajni xD

Nie ma co się spinać, dla Aincrad wykorzystali "niektóre elementy grafiki, grafika od podstaw". Revential "pasek zmiany channeli"

Który więcej? Licytacja jakaś czy co to kurw* jest? -.-

Tak już bywa jak pojawia się jakaś konkurencja. :unsure:

Nexanity mieliście fajny, ale przerosło Was to (tak mi się zdaje) :rolleyes:

Co do Revential - póki co jest okej, chcę zobaczyć więcej ! ^_^ B):ninja:

footer_logo.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pozdrawiam.

Nie nie jesteście konkurencją, Revential jest idealny po miesiącu u Ciebie na serwie będzie max 200 graczy a u nas 1000 +.

Pozdrawiam

///

Ekran logowania bardzo mi sie podoba :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...