Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

=WaterCraft= =Powracamy na survival= + frakcje![Glowy po zabiciu graczy][Other drops zwiększony dla VIP!][EXP ze stone][SuperVip na zawsze!]

Vampireq™

Nasz serwer  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy op?aca si? prowadzi? dalej serwer?

• Tak :D
      12
    • Oczywi?cie ,?e TAK jest to super server!
      4
    • Dokupcie wi?cej slotów , a b?d? na tak!
      4
    • Nie mam zdania.
      4
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek historyjka!

Jako obywatel mojego nowo wybudowanego miasta , byłem zmuszony obejrzeć je raz jeszcze.
Po paru krokach zauważyłem coś dziwnego .. Lecz się nie przejąłem i wtem
ruszyłem dalej. Zaledwie kilka kroków i oczom nie wierzyłem. Znów! Kolejne drzewo, z brakującym pniem! Później okazało się, że takich drzew w okolicy było kilkanaście! Nie miałem pojęcia, kto mógł to zrobić. Załatałem kilka drzew, po czym ruszyłem z powrotem do miasta, wyjaśnić te dziwne zjawisko. Po krótkich rozmowach padła sugestia, że mogą to być szkodniki, a mianowicie Rybik cukrowy! Ten zjadacz drzewa mógł zaatakować nasz las. Postanowiliśmy ściąć te drzewa, które były uszkodzone, jak i kilka innych, aby znaleźć szkodnika.enderman.png
Pierwszy dzień okazał się pechowy. Ani jednego nie znaleźliśmy. Każdy udał się do łóżka. Nad ranem ruszyliśmy ponownie, z zamiarem ścięcia dużej części lasu, znalezienia rybika jak i posadzeniu nowych drzewek.
Mimo iż pracowaliśmy ciężko, to nie udało się go odszukać. Ani jednego! Robiło się ciemno. W lesie w nocy było bardzo groźnie. Zawiedzeni, szybko skończyliśmy wkopywać ostatnie sadzonki i skierowaliśmy się ku miastu.
Byliśmy już niedaleko, gdy nagle zobaczyliśmy to, co było odpowiedzialne za niszczenie drzew!

Endermany! To one zabierały bloki drzew, przez co je niszczyły. Po co nie mam pojęcia, ale wiem jedno!
Czas na wojnę!

Pomóż nam !

Potrzebujemy Cie!

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg WaterCraft

Informacje.png

strzalka.gifTYP: Survival

strzalka.gifSloty: 45

strzalka.gifIP: gomc.owncraft.pl:2102

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzÄta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

Administracja2.png

HeadAdmin : Dhel , HeadAdmin : Burner

pluginy.png

6qvgbm.jpg

InformacjeDot.png

Najnowszy serwer minecraft, który oferuje możliwość rozwijania się we wspaniałym mieście, obiekty które go otaczają robią naprawdę ogromne wrażenie, serwer oferuje możliwość zakładania gildi.Serwer Typu Survival oferuje niezapomnianą zabawę, dodatkowo znajdziesz na nim Parkour i wiele innych wspaniałych atrakcji czyli cała masę rozrywki i minigier. Polecamy każdemu kto lubi cieszyć oko epickimi budowlami Powodzenia w grze!

banner_560x95.png?random=638853

Opublikowano

Czy jakikolwiek sens jest w 20 slotowym Survival+Frakcje ? Jak Survival+Frakcje to tylko 100slotów+ i prawie każdy myśli tak jak ja, a po za tym widzę kilka zbędnych pluginów na liście...

Opublikowano

gdyby kit dopisać do essentials już o plugin "starterkit" jest mniej ;p
następnie
dropstone? i otherdrop? przecież dropstone masz w otherdrop ;d możesz nawet troche lepiej skonfigurować to w otherdrops niż w dropstone :D
oraz jeszcze :D
openinv zbędny, /invsee nick w essentials działa ;p
a na serwerze nie byłem juz :D za dużo zmian :PP
plus zupdate - ujcie no cheat plus, jak ostatnio byłem to wpadłem w dziure 2 głębokości i mnie cofało o kratke cały czas :D

wzamian jak to zrobicie wprowadźcie Citizens, EpicBoss, HeadDrop

Jak to zrobisz to może się postaram i wejde :D

//Up stack postów już masz :D R4st4Man

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, miła Administracja. Jednym słowem SERWER JEST SUPER...

MPVP - Najlepszy serwer PvP w Polsce!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...