Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] żetony

Chlebek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Zacząłem grać w lola. Mam już 16 level, kupiłem zaca a wykorzystałem wszystkie żetony chciałbym go zwrócić można zdobyć jakoś jeszcze JEDEN żeton? albo czy ktoś by mi mógł ustawić boty na reflinki bo ja nie umiem nie wychodzi mi po prostu i czy jest jakiś darmowy sposób na zeda?

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

1.nie, nie można

2.to co 1

3.nie ma takiego sposobu

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie da się zdobyć tych żetonów. Podejrzewam, że z początkiem nowego sezonu(już 4) znów dadzą wszystkich 3 żetony, jednak nie będą one chyba podlegać postaciom, które kupiliśmy w S3.

lol_signature___ezreal_by_yuhg-d3czsyk.j

Opublikowano

Sprzedadzą go jeden jedyny raz jak będziesz miał NAAAAAAPRAAAAWDEEEEEE dobry powód. Darmowy sposób na zeda? Kupienie go za IP (IP dostajesz za grę, nie musisz nic płacić chyba, że uznajesz Czas = Pieniądz, nawet jak i tak byś nic nie robił w tym czasie co jest głupotą). Bot do reflinków? http://www.mpcforum.pl/topic/858098-videotut-bot-do-refkow-ttbot-free/

Opublikowano

@up chyba mówię,że nie umiem tego włączać próbowałem mógłby mi ktoś to ustawić tak z 10 reflinków?

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Jest sposób żeby oddac go ;x. Raz mi się już udało. Napisałem do Supportu i wytłumaczyłem, że ktoś włamał mi się na konto, i wydał wszystkie PZ.

Jakimś cudem się udało. Zwrócili mi PZ za 2 postacie które były ostatnio kupione.

Opublikowano

masz 16lvl i nie masz juz żetonów superrr.. jest darmowy sposób za zed nic nie kosztuje tylko trzeba grac i uzbierac 6300 ip

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...