Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]paru pluginów i poradnikow do ich przerobienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

chcialbym sie dowiedzieć czy istnieje plugin na zrobienie giga zombie kture respiły by sie w nocy

czy za pomocą other drops [lub inny] moge zrobic aby z giga zombie wypadala gąbka

i czy da sie zrobic że kiedy gracz postawi gąbke to robi się cub np w bok 5x5 w gure 5x5

z góry dziękuje

prosze nie pisac o błędach ortograficznych ale pisalem z telefonu

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Plugin na np. giganty, które respią się w określony czas i co z nich wypada i mają własne skille, to EpicBoss.

Plugin z gąbką i cuboidami jest autorski.

@up:

Faster

343731479829004887779.png

Opublikowano

a jak zrobic zeby sie respil giga zombie bo oglądam filmy i tylko jest zombie king bidpiggy i spiderqueen a ja che big lub giga zombie taki jak gora w minecrafcie i nie mówcie ze czegoś takiego nie ma

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

@ref

Opublikowano

ok już wszystko wiem nie będe rozwijal nowego tematu ale nadal czekam na odpowiedz jak zrobić aby gąbka po postawieniu przez gracza robila dla niego cyba 5x5x5x5 [taką kostke]

Opublikowano

Wszystko jest możliwe jak dogłebnie poznasz tajniki plaga o nazwie othedrops, kontak skype: mat41997 -- postaram się pomóc.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...